reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka - ubranka, akcesoria, kosmetyki dla dzieci

reklama

Tylko że cena nie dla mnie. Nie dała bym 30zl za body które założę parę razy o ile w ogóle. Rozumiem dziewczyny które boją się zakładania body przez głowę, ale jak dla mnie to dobre rozwiązanie na pierwsze tygodnie, ale nie za taką cenę. Wolę wydać więcej na coś co posłuży mi dłużej. Poza tym dziewczynki, które pierwszy raz będą mamami - nie bójcie się własnych dzieci! Nie zrobicie im krzywdy i dacie radę je spokojnie ubrać, przewinąć itd. :-)

milejdi no właśnie mi się wydaję, że 7 takich to za dużo. Tak na prawdę pierwsze tygodnie chodzisz w koszulkach bo pępka lepiej za dużo nie zakrywać. Ja takich z krótkim rękawem nie kupuję w ogóle w tym rozmiarze. Dopiero później są podstawą garderoby. A na pierwsze dwa - rzy miesiące tylko kopertowo zakładane.
Asia możesz ze 3 takie mieć. ale ja nie kupuję tak jak pisałam wyżej w ogóle na początek takich tak jak moja ujawniajaca się koleżanka zakupocholiczka irisson pisze;-) Kup sobie 3-5szt kopertowych. Są w h&m i kapphal (tam kupiłam jedno po 10zł na wyprzedażach) czyli wniosek poczekaj tydzień dwa i się zaczną
Marcia to jest po prostu dużo wygodniejsze. Układasz wszystkie warstwy na płasko a potem maluszek i zapinanie. Ja się absolutnie nie bałam i nie boję dzieci wręcz przeciwnie ale przez głowę nie ubieram. Chciałam mojej kuzynce wcisnąć sliczne body przez głowę wkładane (czeka na 3 dziecko) ale nie chce bo nie wygodne to.

Jeszcze raz dla Asi
H&M BODY KOPERTOWE-100% BAWEŁNA EKOLOGICZNA!!! (2369288498) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NIEMOWLĘCE BODY KOPERTOWE r.56 MIX WZORÓW BAWEŁNA (2379276046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Świetne body kopertowe H&M 62 (2374258740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BODY KOPERTOWE H&M NA DŁUGI RĘKAW DWIE SZTUKI (2378822520) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BODY KOPERTOWE rozm.56 Z HAFTEM KOLORY (2316576601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
body kopertowe r62 dla bliźniaków bliźniaczek (2375966610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
body kopertowe r56 dla bliźniaków/bliźniaczek (2375966618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ps 15zł za nowe body to niestety nie jest dużo. Body zwykłe potrafią i 30zł posłużyć. Marcia dobre buty kosztują 100-150zł a kupujesz je na 3 miesiące. Trzeba się przyzwyczajać;-)

reklama
Do góry