kruszki
Fanka BB :)
hehehe no nie calkiem od razu takie obsrane i obrzygane dzieci ulewaja, slinia sie, ale ja mala mylam raz dziennie, kolo 7-8 wieczorem, a tak jak ewa pisala jak wypadek sie zdarzyl w dzien to wolalam na przewijaku obmyc albo po prostu chwytalam i pod zlewemCo do smoczków, to ostatnio oglądałam gdzieś z mężem, on łapał takie za 2 zł, ja takie za 20. Nie wiem, ale wyglądały na zdrowsze. Ostatecznie nie kupiliśmy, chyba nie chcę używać
A co do tak dokładnego mycia... same też się tak dokładnie myjecie? Dziecko chyba i tak, myje się kilka razy i przebiera, bo to obsrane to obrzygane, więc wieczorem to chyba takie poprawki już tylko
no wlasnie zastosowanie wanienki jest mega heh ja mialam przewijak z wanienka wlasnie taka fajna gleboka i dosc krotka, mala sie fajnie zamaczala jak dolalam wody wiecejno te fałdki to może wygodniej w wanience ale jak się chce to się da ja miałam problem np pod kolankami. ale akurat się mi zdarzyło że miała niedomyte i się odparzyło - ale to były akurat fałdki pod pachami do których w wiaderku nie ma problemu z dostępem tylko mi się zapomniało że tam trzeba też wyszorować
co do wykorzystania wanienki na pranie to ja w tej od koleżanki trzymałam hałdę do prasowania ale ono takie niestabilne, przechylało się, no i wieeelkie tak jak mówię - gdybym miała mieć wanienkę to raczej małą, krótką a głęboką
obysmy mialy dzieci nie faldkowe co by prosciej bylo