reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

To dobrze, bo coprawda ten leżaczek - bujaczek - huśtawka naprawdę rewelacyjny/a jest, to nie warte moich nerwów... No i zanim przyszedł, to chrześniaczka miała już pół roku...

reklama
cześć ja kupuje głównie w smyku, h&m oraz c&a najlepiej trafić na promocje ale ceny są różne a ubranka przepiękne (Manufaktura w Łodzi) .W moim mieście-Pabianice- jest też kilka sklepów z odzieżą dla niemowlaków i czasem tam można super ciuszki też znaleźć:) i kupuje na 62 i 68 bo te mniejsze wydają mi się za małe , i czasem zamawiam w internecie głównie na allegro.

Ja mam juz dosyc duzo rzeczy :):)
Wozek z fotelikiem samochodowym, mate do przewijania, streylizator i podgrzewacz do butelek, obrazki do powieszenia na scianach z pokoju dzieciecym, troche ciuszkow ( na razie tylko biale i bezowe bo jeszcze nie znam plci ) , kolyske...
Kupuje cala mase rzeczy z ebaya :)

ja narazie mam duuuzo ciuszków, ale sama narazie kupiłam tylko kilka i chyba nowe kupie tylko do szpitala. dostalismy tez fotelik do samochodu, mate edukacyjną, przewijak, spiworek itd. wszystko po chrzesnicy mojego misia.

w czerwcu kupie łóżeczko i materacyk.
a wózeczek to jeszcze nie wiem bo moze też dostaniemy.

dobrze tak podostawać wszystko, ale czasem zaluje ze nie moge nic kupic bo prawie wszystko dostałam :)

Ja wszystko wstawiam do pokoju dzidziusia nie ma tam jeszcze mebli więc wszystko jest w pudełkach i reklamówkach ale pokój dość duży tak więc mogę spokojnie kupować hihi:)

Ja jestem przed remontem, więc nie ma mowy, żebym magazynowała duże gabaryty hihi tylko malutkie, a że dzidzia to malutki człowieczek, to można kupować :-)

reklama
Do góry