reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

To dobrze, bo coprawda ten leżaczek - bujaczek - huśtawka naprawdę rewelacyjny/a jest, to nie warte moich nerwów... No i zanim przyszedł, to chrześniaczka miała już pół roku...

reklama
cześć ja kupuje głównie w smyku, h&m oraz c&a najlepiej trafić na promocje ale ceny są różne a ubranka przepiękne (Manufaktura w Łodzi) .W moim mieście-Pabianice- jest też kilka sklepów z odzieżą dla niemowlaków i czasem tam można super ciuszki też znaleźć:) i kupuje na 62 i 68 bo te mniejsze wydają mi się za małe , i czasem zamawiam w internecie głównie na allegro.

Ja mam juz dosyc duzo rzeczy :):)
Wozek z fotelikiem samochodowym, mate do przewijania, streylizator i podgrzewacz do butelek, obrazki do powieszenia na scianach z pokoju dzieciecym, troche ciuszkow ( na razie tylko biale i bezowe bo jeszcze nie znam plci ) , kolyske...
Kupuje cala mase rzeczy z ebaya :)

ja narazie mam duuuzo ciuszków, ale sama narazie kupiłam tylko kilka i chyba nowe kupie tylko do szpitala. dostalismy tez fotelik do samochodu, mate edukacyjną, przewijak, spiworek itd. wszystko po chrzesnicy mojego misia.

w czerwcu kupie łóżeczko i materacyk.
a wózeczek to jeszcze nie wiem bo moze też dostaniemy.

dobrze tak podostawać wszystko, ale czasem zaluje ze nie moge nic kupic bo prawie wszystko dostałam :)

Ja wszystko wstawiam do pokoju dzidziusia nie ma tam jeszcze mebli więc wszystko jest w pudełkach i reklamówkach ale pokój dość duży tak więc mogę spokojnie kupować hihi:)

Ja jestem przed remontem, więc nie ma mowy, żebym magazynowała duże gabaryty hihi tylko malutkie, a że dzidzia to malutki człowieczek, to można kupować :-)

reklama
Do góry