reklama
katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
W jakich sklepach zazwyczaj kupujecie ubranka dla dzieci lub zamierzacie kupić?
mi najbardziej podobają się ciuszki w Zarze i Next ale sa bardzo drogie 

cześć ja kupuje głównie w smyku, h&m oraz c&a najlepiej trafić na promocje ale ceny są różne a ubranka przepiękne (Manufaktura w Łodzi) .W moim mieście-Pabianice- jest też kilka sklepów z odzieżą dla niemowlaków i czasem tam można super ciuszki też znaleźć
i kupuje na 62 i 68 bo te mniejsze wydają mi się za małe , i czasem zamawiam w internecie głównie na allegro.
i kupuje na 62 i 68 bo te mniejsze wydają mi się za małe
Ja kupiłam 56... i wydaje mi się jakieś duże hihi
justyna1988
Zaciekawiona BB
Ja mam juz dosyc duzo rzeczy 

Wozek z fotelikiem samochodowym, mate do przewijania, streylizator i podgrzewacz do butelek, obrazki do powieszenia na scianach z pokoju dzieciecym, troche ciuszkow ( na razie tylko biale i bezowe bo jeszcze nie znam plci ) , kolyske...
Kupuje cala mase rzeczy z ebaya
Wozek z fotelikiem samochodowym, mate do przewijania, streylizator i podgrzewacz do butelek, obrazki do powieszenia na scianach z pokoju dzieciecym, troche ciuszkow ( na razie tylko biale i bezowe bo jeszcze nie znam plci ) , kolyske...
Kupuje cala mase rzeczy z ebaya
pszczółka maja
Fanka BB :)
ja narazie mam duuuzo ciuszków, ale sama narazie kupiłam tylko kilka i chyba nowe kupie tylko do szpitala. dostalismy tez fotelik do samochodu, mate edukacyjną, przewijak, spiworek itd. wszystko po chrzesnicy mojego misia.
w czerwcu kupie łóżeczko i materacyk.
a wózeczek to jeszcze nie wiem bo moze też dostaniemy.
dobrze tak podostawać wszystko, ale czasem zaluje ze nie moge nic kupic bo prawie wszystko dostałam
w czerwcu kupie łóżeczko i materacyk.
a wózeczek to jeszcze nie wiem bo moze też dostaniemy.
dobrze tak podostawać wszystko, ale czasem zaluje ze nie moge nic kupic bo prawie wszystko dostałam
reklama
justyna1988
Zaciekawiona BB
laski gdzie wy to pomiescicie do pazdziernika? :-)
A gdzie my to pomiescimy po pazdzierniku