TA spacerowka to jest fotelik samochodowy? Czy rozklada mu sie oparcie. Jesli sie nie rozklada to nie polecam. Fajnie jak maluch spi rozlozyc mu oparcie na plasko by sobie wygodnie lezal. Bo w foteliku nawet jesli sie go przechyli to i tak dziecko jest zgiete jak przy siedzeniu. Mnie sie to wydaje malo komfortowe - sama raczej nie chcialabym tak spac. Nawet tych 2 godzin na spacerze.
reklama
Mura Maxi Cosi jest genialna moja koleznaka wlasnie juz ja testuje 9 mieisac teraz przerzucila sie na spaceroweczke po prostu idealna sama nia jezdzila w swieta wozilam malca lekkosc z jaka sie ja prowdzi imponujaca no i latwosc obsługi dwoma ruchami sklada sie rozklada kola sie sciagaja wszystko sie sciaga dwoma ruchami super wozeczek warty swojej ceny a spacerowka normanie sie oparcie rozklada do spania .....Pozdrawiam.
Ostatnia edycja:
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Witam mamusie.
Jestem mamą z października '07,jak widzę zaczynacie rozglądać się za ubrankami i wózeczkami.
My wyprzedajemy ubranka po naszym Emilku może którejś z Was coś wpadnie w oko.
Życzę spokojnej ciąży,pozdrawiam i zapraszam.
MODNY SYNEK, WIOSNA-LATO,0-6m. (615582972) - Aukcje internetowe Allegro
lub
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubranka-dla-chlopca-i-dziewczynki-25416/
Jestem mamą z października '07,jak widzę zaczynacie rozglądać się za ubrankami i wózeczkami.
My wyprzedajemy ubranka po naszym Emilku może którejś z Was coś wpadnie w oko.
Życzę spokojnej ciąży,pozdrawiam i zapraszam.
MODNY SYNEK, WIOSNA-LATO,0-6m. (615582972) - Aukcje internetowe Allegro
lub
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/ubranka-dla-chlopca-i-dziewczynki-25416/
Ja już w poniedziałek może dowiem sie jaka będzie płęć to lecę coś kupić.
A moze kogoś coś zainteresuje że next wysyła już towary do Polski. Ciuszki sa super , centy też
Ael podaje linka moze komus sie przyda.
Next Spain - Men's and Women's Fashion, Children's Clothes & Homeware - Online Shopping
A moze kogoś coś zainteresuje że next wysyła już towary do Polski. Ciuszki sa super , centy też

Next Spain - Men's and Women's Fashion, Children's Clothes & Homeware - Online Shopping
Ostatnia edycja:
Ja już w poniedziałek może dowiem sie jaka będzie płęć to lecę coś kupić.
A moze kogoś coś zainteresuje że next wysyła już towary do Polski. Ciuszki sa super , centy teżAel podaje linka moze komus sie przyda.
Mnie się spodobał strój kąpielowy- jak nic fajnego nie namierzę, to być może się skuszę
A ubranka dla dzieci- faktycznie fajne
Amelkowa
Fanka BB :)
jejku, jakie ja mam tutaj zaległości...
ostatnio oglądałam w tesco ciuszki, są takie ceny i taka jakość że szok, tylko ciężko znaleźć coś w unisex, a ja nie wiem jeszcze kto tam w moim brzuchu mieszka...
Za kołyską się rozglądam, bo w naszej kawalerce ciasno, a dzidziuś będzie miał jakieś 2 miesiące jak wprowadzimy się do nowego mieszkania... Więc tam już dostanie swoje łóżeczko.
Co Wy o tym myślicie?
ostatnio oglądałam w tesco ciuszki, są takie ceny i taka jakość że szok, tylko ciężko znaleźć coś w unisex, a ja nie wiem jeszcze kto tam w moim brzuchu mieszka...
Za kołyską się rozglądam, bo w naszej kawalerce ciasno, a dzidziuś będzie miał jakieś 2 miesiące jak wprowadzimy się do nowego mieszkania... Więc tam już dostanie swoje łóżeczko.
Co Wy o tym myślicie?
reklama