reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Trochę szkoda... Ale jeśli w pokoju będę miała jeszcze rozłożyć wanienkę to nie będzie się jak ruszyć...:crazy:

potem odda się do komisu, w Opolu są dwa dość fajne i fajne mają warunki.
No i na pewno wzięlibyśmy taką z drugiej ręki.

Amelkowa, najprawdopodobniej i tak przez pierwsze miesiące maluszek będzie spał z Wami. Moim zdaniem nie warto kupować czegoś, co się może nie przydać. Przy mojej córci, przez pierwsze 2 miesiące nawet się łóżeczko nie przydało

cześć dziewczyny ja musze się przyznać że jakoś w zabobony nie wierze i kupuje już pomalkutku różne rzeczy chyba od 7tc :) jak wchodze do tych sklepów z ciuszkami to się opanowac trudno mam już całe pudło tylko szukam takich dla dziewcynki i dla chłopczyka) bo jesacze nie wiem kto u mnie w brzuszku mieszka . Susiłam się też już na łóżeczko , wanienke butelki kocyk pościel i kilka innych rzeczy:) za 2 tyg mam zamiar poogladać wózki i jak mi coś wpadnie w oko to kupię chyba dlatego bardzo skrupulatnie czytam wasze opinie bo to mój 1 dzidziuś i nie znam nikogo kto ma akurat maluszka i kupował ostatnio wózek pozdrawiam:)

nono dentico w takim tempie to szybko zgromadzisz ogromne zapasy :-):-)
ale fakt faktem ze dobrze takie zakupy rozłozyc sobie troche w czasie niż potem na raz wydac taką kasiorę.

Ja jeszcze niczego nie kupuję. Mam na to duuuużo czasu!

Zresztą, zapowiadałam, że się do oglądania ograniczam na chwilę obecną haha

Ja myśłe tez o kołysce (najwyżej potem sprzedam) a łóżeczko będzie w pokoiku osobnym. Niestety dosypialni nie zmieści się łożeczko.
https://ssl.aukro.cz/show_item.php?item=575985283
Niestety na te kołyski czeka się około 2 miesiecy wiec trzeba wcześniej zamawiać , jeśli chce się nową, używane na alalegro sa nawet droższe niż nowe

Kołyska to tylko tak na pierwsze miesiące życia się nadaje bo jest bardzo mała.

Ja też już mam bardzo dużo rzeczy.
wózek, leżaczek, pełno ciuszkow, bucików, czapeczek. Ja też nie estem przesądna jak ma się urodzić to się urodzi.I też kompetuje już wszystko da dzidzi.Wole sobie rozłożyć wydatki na te kika miesięcy co zostało, bo to tak się wydaje że jeszcze dużo czasu a tak naprawde to ten czas tak szybko leci. ja się nieobejżałam a już mi 5 miesiąc stuknął
Niedugo przyjedzie do mnie kojec prosto z Anglii taki z dźwiękami i wibracjami.
Coś na tej zasadzie 2009! KOJEC LOZECZKO GRACO EMELIA Z PRZEWIJAKIEM (618329972) - Aukcje internetowe Allegro

Ale taki kolor
GRACO BETSEY - KOJEC LOZECZKO -wibracje ,dzwieki (613885906) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Mi akurat Mama i siostra tam mieszkające przywiozą i jeszcze wiele innych rzeczy dlatego się niemartwie.I bardzo się cieszę.;-)

Do góry