U mnie w szpitalu dla dziecka też nie musiałam nic mieć bo dawali. Ubranka na wyjście przywiózł mąż zaniósł do połoznych i jedna z nich wyszykowała nam Damianka do wyjścia Dla siebie też w sumie nic nie musiałam mieć oprócz kosmetyków ale koszule i tak wolałam nosić swoje bo te szpitalne więcej odkrywały niż przykrywałySzlafrok jest niepotrzebny bo łazienki sa w pokojach, na wizyty tez przychodzą do pokoju, więc nie ma potrzeby krzątać się po korytarzu. Majtki miałam bawełniane z rynku ale tym razem chyba kupię takie siateczkowe o których pisze Jagoda, bo słyszałam że bardzo dobre.
reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Muszę się wam pocgwalić, mama wczoraj przyleciała i przywiozła wnusiowi śliczne ubranka, są malusie i takie słodkie )
Załączniki
-
P1010772.jpg23,3 KB · Wyświetleń: 47
-
P1010773.jpg35,3 KB · Wyświetleń: 49
-
P1010774.jpg24,3 KB · Wyświetleń: 43
-
P1010775.jpg21,7 KB · Wyświetleń: 45
-
P1010776.jpg27,3 KB · Wyświetleń: 49
-
P1010777.jpg28,3 KB · Wyświetleń: 49
-
P1010778.jpg27,8 KB · Wyświetleń: 44
-
P1010779.jpg27 KB · Wyświetleń: 49
-
P1010780.jpg21,7 KB · Wyświetleń: 47
-
P1010781.jpg20,8 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolinusia
Fanka BB :)
Muszę się wam pocgwalić, mama wczoraj przyleciała i przywiozła wnusiowi śliczne ubranka
uwielbiam takie sliczności. :-) piękne
cyniczna
Wow...Muszę się wam pocgwalić, mama wczoraj przyleciała i przywiozła wnusiowi śliczne ubranka, są malusie i takie słodkie )
A ja jeszcze nic nie mam Luzik, się nastawiam, że i tak większość dostanę. A brat mi wczoraj prezent zrobił i pościel na allegro kupił. Drewex posciel 3 czesciowa / Mis Hippo Duck Safari (657738781) - Aukcje internetowe Allegro
Karolinusia
Wow...
A ja jeszcze nic nie mam Luzik, się nastawiam, że i tak większość dostanę. A brat mi wczoraj prezent zrobił i pościel na allegro kupił. Drewex posciel 3 czesciowa / Mis Hippo Duck Safari (657738781) - Aukcje internetowe Allegro
super!!!!!:-) bardzo ładna
jak sobie pomyslę, że moi rodzice musieli wszystko kanałami dla mnie załatwiać, albo od wujka z Reichu jak byłam mała...
SZOK
nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Muszę się wam pocgwalić, mama wczoraj przyleciała i przywiozła wnusiowi śliczne ubranka, są malusie i takie słodkie )
Śliczne:-)
świetna mam cały katalog tych poscieli i zastanawiamy sie z m nad tym lwem i kaczuchą - sa sliczne!Wow...
pszczółka maja
a może i tiny love, nie wiem o firmę nawet nie zapytałam tylko jakoś samo mi się narzuciło że to napewno fisher price. ale to chyba ta sama ma lusterko, i nawet na tej częsci co kładzie się dziecko jakieś piszczące rzeczy. a może to tak samo jak z niektórą chemią w Anglii, te same produkty ta sama grafika opakowania a nazwa inna (jak jest z dezodorantami Fa w anglii jakąś inną nazwę mają a opakowanie to samo)Nasza nie jest fisher price tylko firmy TINY LOVE, :-) ale jest bardzo podobna. M się normalnie bardzo podoba, gra i świeci:-). Położył ją na łóżeczku i na razie tak ma być, bo na nią patrzy. A jak się dzidziuś urodzi to będzie kładł się obok niuni i się z nią bawi, oczywiście w ramach odpoczynku po pracy
pszczółka maja
o zobaczyłam ma lusterko ,
LuizoPatrycjo a jak się okarze że jednak dziewczynka?
reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Prześliczna ta pościel podobają mi się te w kolorach ekru.....Wow...
o zobaczyłam ma lusterko ,
Nie na bank będzie chłopak,na 3d pokazał ładnie peniska mam też foto z potwierdzeniem......