reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
hm, no to ja też oprócz rzeczy które mam po Kubie nic nie kupiłam, jakos tak mi się wydaje, że to jeszcz duuużo czasu;-)
Mam dokładnie to samo,
za pierwszym razem wydawało mi się, że nie zdążę a teraz zastanawiam się po co te rzeczy mają się tyle czasu kurzyć .
monisia1979
Fanka BB :)
hm, no to ja też oprócz rzeczy które mam po Kubie nic nie kupiłam, jakos tak mi się wydaje, że to jeszcz duuużo czasu;-)
Mam dokładnie to samo,
za pierwszym razem wydawało mi się, że nie zdążę a teraz zastanawiam się po co te rzeczy mają się tyle czasu kurzyć .
Jagoda bo to chyba prawda, że z pierwszym dzieckiem bardziej się to wszystko przezywa, z drugim jest spokojniej:-)
Hmmm,też tak mam
J@god@
IV-V 2005, X 2009
elisabeth koleżanka mi powiedziała ( w lutym urodziła drugie bobo), że przy drugim jest tak już ze wszystkim, spokojniejsza ciąża i człowiek już tak nie gania do każdego mruknięcia to i o dziwo czasu więcej.
Ja w to więcej czasu na razie nie wierzę, ale zobaczymy :-).
Oczywiście jest inny strach, jak się zachowa to starsze. Mój jest typ buntownika w dodatku wrażliwca to się trochę boję jak on to wszystko zniesie.
Ja w to więcej czasu na razie nie wierzę, ale zobaczymy :-).
Oczywiście jest inny strach, jak się zachowa to starsze. Mój jest typ buntownika w dodatku wrażliwca to się trochę boję jak on to wszystko zniesie.
J@god@
IV-V 2005, X 2009
monisia u Ciebie jest duża przerwa, to już właściwie będzie dwoje jedynaków prawie. Wiem co mówię bo sama mam 8,5 roku starszego brata. Ale za to może córcia Ci chętniej pomoże, bo na dużą pomoc 4 latka to nie liczę ;-).
Raczej myślę, że będzie robił wszystko, żebym zajmowała się nim bardziej niż młodszym bratem.
Raczej myślę, że będzie robił wszystko, żebym zajmowała się nim bardziej niż młodszym bratem.
Lajla83
i ja;-):-)Hmmm,też tak mam
monisia1979
monisia u Ciebie jest duża przerwa, to już właściwie będzie dwoje jedynaków prawie. Wiem co mówię bo sama mam 8,5 roku starszego brata. Ale za to może córcia Ci chętniej pomoże, bo na dużą pomoc 4 latka to nie liczę ;-).
Tak,Jagoda,wiem,że różnica jest spora,ale co zrobić,bardzo długo się staraliśmy i dopiero teraz wyszło;-).Z pierwszą ciażą nie było problemów;-)
Ale najwyraźniej tak właśnie miało być.
Esterka(nasza córka)cały czas powtarza,ze będzie pomagać,przy dzidziusiu,a jak to będzie,się okaże
Mam nadzieję,że mimo tak dużej różnicy wieku,dzieci będą miały ze sobą dobry kontakt
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
A mi się wydaje, że czas tak szybko leci:-), już ponad połowa ciąży za mną, niedługo kolejna wizyta w szpitalu i u lekarki i zostanie jakieś 10 tygodni. My bardzo z M przeżywamy, cieszymy Się wszystkim, co mamy, co kupiliśmy, co dostaliśmy.