reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
cyniczna opcji kolorystycznych też za wiele nie było ;-).
Moja koleżanka miała Roana za pierwszym razem, powiedziała, że wózek idealny ale tak ciężki, że więcej się nie odważy.
Teraz kupili jakiś polski (nie pamiętam firmy ale na allegro je wystawiają i dość niedrogie są) i muszę powiedzieć, że bardzo rozsądnie wygląda i ona twierdzi, że jest lepszy od roana, choć duużo lżejszy.

A w mutsy jest płytka i gondola i spacerówka później. Tyle, że podejrzewam, że naszym szkrabom gondola będzie gdzieś do marca służyła, na wiosnę dzieciaczki będą już pewnie siedzieć i jak jeden mąż się w spacerówki poprzesiadają :-).

Ja mam xlandera xa i nie będę go zmieniać. Ale nie polecałabym go - gondola mała- Mlody wyrósł z niej po 3 miesiącach i musialm go wozic w spacerówce, która jest tyłem do mamy ( KONIECZNIE zwróćcie uwagę żeby była przekładana rączka). Kółka skręcane tez mam ciągle zablokowane bo jeżdżę po parku a nie po sklepach.

Wnioskuję, coby odkładać na szczepienia :szok::-D
Matko:szok: Ja założyłam sobie fundusz dzidziusiowy, odkładam sobie kasę na różne rzeczy dla dziecka ale pewnie dużo nie uzbieram.
A nasze matki nie miały takich problemów. Wózki się ewentualnie kolorem różniły hahahahaha
Nie wiedziałam, że taki problem będę miała z wyborem wózka :eek:

Problem jest bo jest bardzo duży wybór na różną kieszeń ale też nie ma wózka idealnego, można wybrać wózek lepszy do miasta, lub lepszy na wieś. Wózek do bloku lub do domku. Ale takie uniwersum idealnego ja nie znam.

O w moim Atlantico często brakowało mi przekładanej rączki co prawda to prawda.

hehehe no to niezłą wóżkową dyskusję rozpętałam :-D
moje typy
jeżeli dostanę niespodziewany spadek :-D:laugh2: to moze nowy Bebe Confort High Trek 3w1+gratisy od G-7. DPD 0! (605995492) - Aukcje internetowe Allegro lub JANE SLALOM PRO + gondola CAPAZO 2008 - PROMOCJA (596384878) - Aukcje internetowe Allegro albo wspomniany wcześniej mutsy
w grę wchodzą też wszystkie wyżej wspomniane używane za rozsądną cenę

z rozsądniejszych cenowo zakupów a również interesujących rozważam x-lander xa i równie ciakawy a jeszcze tańszy WÓZEK 3 W1 V-MAX BABY SMILE +FOTEL+TORBA+OKR G-9 (605495531) - Aukcje internetowe Allegro

Ja wszystko odkładam na ostatnią chwilę... może się ktoś zlituje i mnie wyręczy? Siostra miała fajnie - pierwsze dziecko w rodzinie, pierwszy wnuk, pierwszy prawnuk... Wszyscy dostali szału - kupowali od wanienki, poprzez łóżeczko z pełnym asortymentem na wózku skończywszy. Precyzując - Ona wybierała, Oni płacili.

reklama
Do góry