reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
chciałabym niuni kupić laleczkę i wózeczek. Co polecacie?

widziałyście w sieci lalki reborn ? (real baby doll) W szoku byłam taki podobne do dzieci:) a ceny też ładne;)
to tak w ramach ciekawostki:) nie upadłam na głowę żeby taką lalkękupić;)

Ostatnia edycja:
a jaki to wozek? bo wiem ze lala szmaciana, a ja chce innego bobaska. myslalam o mu firat annabell i wózku smoby - gondoli -
Lalka Zapf Creation Baby Annabell My First 763407 - porównanie cen w sklepach internetowych - tylko nie mogę na allegro znaleźć niestety, w smyku widziałam ale droższe

SMOBY Wózek z gondola dla lalek Baby Nurse gratis (1346350212) - Aukcje internetowe Allegro
lub raczej ten
http://allegro.pl/smoby-wozek-gleboki-dla-lalek-baby-nurse-24389-i1344857162.html

chyba że kupię lalę smoby - baby nurse

KAsiulec te lalki Annabell są super , są w przystępnych cenach w sklepach Tk Maxx , dużo taniej niż na allegro.
A nie chcesz zamówić z tego sklepu internetowego co jest w linku.?

Catedra nie wiem ale patrząc na Zosie boje się że ten zestaw FP będzie już " za mały", tzn ta lalka to szmacianka a wózek raczej to pchacz, myśle że ten zestaw Kasiulca byłby lepszy.
Albo coś takiego
FISHER PRICE - ŚLICZNY WÓZEK Z LALKĄ !!! KURIER (1340328785) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price Zestaw Wózek + lalka My Baby 72103 (1334700887) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Dentico śliczne prezenciki już widzę zadowolona minkę Julci

Hmmmm ja tak oglądam i oglądam wózeczki na allegro i nawet kilka zestawów wpadło mi w oko ale jednak ten zakup odłożymy na później. Olga dostała dużą gondolę na urodziny i na razie jej starczy a potem zainwestuje w zestawik ze spacerówką :tak:
Jak na razie prowadzi Smoby Quinny
SMOBY Wozeczek MAXI COSI Quinny SPACERÓWKA 550089 (1329970242) - Aukcje internetowe Allegro i do tego zestawik z pasującym do stelaża wózka nosidełkiem
SMOBY Maxi Cosi 3 w 1 Fotelik Krzesełko Bujak (1343649893) - Aukcje internetowe Allegro

no i jeszcze takie zestawy chodzą mi po głowie
GRACO ZESTAW DLA LALEK BABY DOLL 60023 REWELACJA ! (1342427775) - Aukcje internetowe Allegro

i taki GRACO ZESTAW DLA LALEK BABY DOLL 60023 MEGA ZEST! (1347847071) - Aukcje internetowe Allegro

a i wpadła mi w oko dziś zeberka FP w fajnej cenie Oferta Specjalna może ktoś chciał takie cudo na prezent kupić;-) .

reklama
ładne dziewczyny te prezenty wybieracie. Nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy istnieją. A jeszcze niedawno troszkę większe wybierałam dla Maksa a Wy już dla swoich panien wybieracie :))
Ja trochę inne zabawki siłą rzeczy wybieram. Dziś zrobiłam zakupy mam nadzieję, że zdążą przyjść
WAWA puzzle układanka - kształty 2147 - Zabawki drewniane - Dla dzieci
WAWA pociąg zwierzęta 2093 - Dla dzieci
WAWA kostka edukacyjna 2087 - Dla dzieci
Stawiam na intelekt, gdyby się okazało że nie będzie przystojny w przyszłości hahaha

Do góry