reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja też muszę powoli zacząć myśleć o małym krzesełku ale ja to bym chciała dla niej takie zwykłe co kakakarolinka pokazała i ikea z surowego drewna żeby można było pomalować może jakaś wena mnie dopadnie??

reklama
dziewczyny (i chłopaki) jakie kapcie noszą wasze dzieci, chodzi mi o takie, z których jesteście zadowoleni. my mieliśmy teraz Zetpola i małemu stopa się poci...

Befado - ale też się stopy małemu pocą. W wersji bez palców (ale one nie mają wentylacji w podeszwie chyba najmniej się pociły).

Pozdrawiam,
KR

dziewczyny (i chłopaki) jakie kapcie noszą wasze dzieci, chodzi mi o takie, z których jesteście zadowoleni. my mieliśmy teraz Zetpola i małemu stopa się poci...

My mieliśmy Befado nawet z frotką w środku i też lipa. W Zetpolu się pociły, ale teraz kupiłam inne skarpetki i jestem w szoku, bo Młody ma suche stopy. Więc może to nie do końca wina butów? Sama już nie wiem. Mam Zetpola z taką dodatkową wyciąganą wkładeczką. Nie widzę żadnej różnicy w porównaniu do droższego Befado. Wydaje mi się, że po całym dniu to w każdych będą się pocić, bo to sztucznizna przecież.

hmmm no dzięki za odpowiedzi, dobrze że Tym robi sobie sam wentylację i co jakis czas sam ściąga kapcie i potem celuje stopą żeby założyć...

My mamy kapcie nemo, nic młodemu się nie poci, ale częściej chodzi w skarpetkach, bo my wszyscy w domu praktycznie nie używamy kapci. Kapcie są potrzebne jak jedziemy do domku do babci, bo tam inne podłogi i lepiej w kapciach. Albo idziemy do przedszkola Krystiana na dłużej to wtedy też kapcie.

Nina nosi Befado, z wycięciem na palce z przodu, do tego cienka skarpetka, ale też się pocą stópki.. Czasami też sama zdejmuje buciki i skarpetki, i wącha stopy.. :-D Albo podtyka mi skarpetki pod nos, żebym powąchała.. ;p

reklama
My mamy z deichmanna Bobbi shoes za 30PLN są super, ale też rzadko używamy, wolimy chodzić bez kapci, i ja i Igor.

Do góry