reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

U nas raczej ze spodniami nie ma problemu.Kupuje rozmiar 80 i są ok.Piłka też się sprawdza,mały raczkuje za nią i woła "kaka" w tłumaczeniu piłka:-)

reklama
A ja tak zmieniając temat powiem, że ostatnio u nas furorę zrobiła normalna, tradycyjna piłka, o taka za całe 5 zł w Tesco:-)

PILKA DISNEY KUBUŚ PUCHATEK AUTA SPIDER EPOKA (1236962739) - Aukcje internetowe Allegro

moje dzecko zabrało sobie czerwoną piłeczke w skleppie i był ryk bo niechciała oddać -bylissmy w pumie -naszczęście z dziadkiem co piłke wnusi kupił teraz jest w domu Róza lubi turlać piłeczke
a ogrodniczek mamy sztuk3 2 zsztruksu i jedne jeansy-sztruks o tyle fanjny ze miększy i milszy ale sie wyciera lekko na kolankach a jeansy -mamy take z wyszywantmi kwiatkami czy cuś, na targu dorwałam babke co ogrodniczki za 10zł miała i fajnej jakości

Ostatnia edycja:
u mnie taka piłka robi furorę pod warunkiem, że ja ją przed nią odbijam... sama się nią nie chce bawić. U mnie furorę robią WSZYSTKIE zakrętki i zatyczki. Zocha potrafi każdą butelkę otworzyć szczególnie lubi butelki po szamponach otwierać (zębami zahacza i pstryk:p)

swoje zabawki ma gdzieś... bynajmniej te co ma...

FURORĘ robi u mnie samochód WADERA wywrotka. Taki wielki:D to jest najlepszy pchacz i zabawka :D

od małego blachara :p heheheheheh tak jak mamusia lubi samochody :D

aaaa właśnie. Dzisiaj byłyśmy w największym smyku w centrum i zrobiłyśmy zakupki. Chciałam kupić Zosi buty zimowe antylopy, ale odstraszyły nas- trochę sztywne i nie tak fajne jak jesienne tej firmy, cena 140-160 zł i mało wzorów. Nie podobały mi się.
Kupiłyśmy fajniutkie w smyku i tańsze. No i przede wszystkim noga nam bez problemu wchodzi. Kupiłam 22 bo teraz Zosia nosi 20 więc do zimy dorośnie. Takie brązowe sznurowane. Jak chodzicie po smykach to wiecie które :p

i kupiłam meeeega fajny śpiwór do wózka firmy siloam. Czarno szary. Jest boski i nawet jak na smyka tani bo tylko 80 zł kosztował.

Ostatnia edycja:
catedra z zakrętkami mamy dokładnie tak samo (szampon też otwiera zębami) a jak mu coś włożyć do pojemniczka i lekko zakręcić to sika po nogach z radości.

nic mi nie mówcie o rzepach. Pierwszy raz kupiłam jej buty elefantena na rzepy... i przeklinam co spacer. Co kilka metrów but frunie kilka metrów na bok lub do przodu :/ z zimówkami już nie zrobiłam tego błędu :p

reklama
ja Zośki dywan piorę raz na dwa tygodnie :p co ją puszczę dosłownie na sekundę bez pieluchy to robi klocka na środku i rozmazuje odnóżami po całym pokoju. Doganiam, łapię pod pachami (bo jedynie tam nie jest w kupie :p) wsadzam pod prysznic :D a dywan trafia tam zaraz po niej..... :D

Do góry