reklama
Fusia
Fanka BB :)
A ja tak zmieniając temat powiem, że ostatnio u nas furorę zrobiła normalna, tradycyjna piłka, o taka za całe 5 zł w Tesco:-)
PILKA DISNEY KUBUŚ PUCHATEK AUTA SPIDER EPOKA (1236962739) - Aukcje internetowe Allegro
moje dzecko zabrało sobie czerwoną piłeczke w skleppie i był ryk bo niechciała oddać -bylissmy w pumie -naszczęście z dziadkiem co piłke wnusi kupił teraz jest w domu Róza lubi turlać piłeczke
a ogrodniczek mamy sztuk3 2 zsztruksu i jedne jeansy-sztruks o tyle fanjny ze miększy i milszy ale sie wyciera lekko na kolankach a jeansy -mamy take z wyszywantmi kwiatkami czy cuś, na targu dorwałam babke co ogrodniczki za 10zł miała i fajnej jakości
Ostatnia edycja:
catedra
u mnie taka piłka robi furorę pod warunkiem, że ja ją przed nią odbijam... sama się nią nie chce bawić. U mnie furorę robią WSZYSTKIE zakrętki i zatyczki. Zocha potrafi każdą butelkę otworzyć szczególnie lubi butelki po szamponach otwierać (zębami zahacza i pstryk)
swoje zabawki ma gdzieś... bynajmniej te co ma...
FURORĘ robi u mnie samochód WADERA wywrotka. Taki wielki to jest najlepszy pchacz i zabawka
od małego blachara heheheheheh tak jak mamusia lubi samochody
aaaa właśnie. Dzisiaj byłyśmy w największym smyku w centrum i zrobiłyśmy zakupki. Chciałam kupić Zosi buty zimowe antylopy, ale odstraszyły nas- trochę sztywne i nie tak fajne jak jesienne tej firmy, cena 140-160 zł i mało wzorów. Nie podobały mi się.
Kupiłyśmy fajniutkie w smyku i tańsze. No i przede wszystkim noga nam bez problemu wchodzi. Kupiłam 22 bo teraz Zosia nosi 20 więc do zimy dorośnie. Takie brązowe sznurowane. Jak chodzicie po smykach to wiecie które
i kupiłam meeeega fajny śpiwór do wózka firmy siloam. Czarno szary. Jest boski i nawet jak na smyka tani bo tylko 80 zł kosztował.
swoje zabawki ma gdzieś... bynajmniej te co ma...
FURORĘ robi u mnie samochód WADERA wywrotka. Taki wielki to jest najlepszy pchacz i zabawka
od małego blachara heheheheheh tak jak mamusia lubi samochody
aaaa właśnie. Dzisiaj byłyśmy w największym smyku w centrum i zrobiłyśmy zakupki. Chciałam kupić Zosi buty zimowe antylopy, ale odstraszyły nas- trochę sztywne i nie tak fajne jak jesienne tej firmy, cena 140-160 zł i mało wzorów. Nie podobały mi się.
Kupiłyśmy fajniutkie w smyku i tańsze. No i przede wszystkim noga nam bez problemu wchodzi. Kupiłam 22 bo teraz Zosia nosi 20 więc do zimy dorośnie. Takie brązowe sznurowane. Jak chodzicie po smykach to wiecie które
i kupiłam meeeega fajny śpiwór do wózka firmy siloam. Czarno szary. Jest boski i nawet jak na smyka tani bo tylko 80 zł kosztował.
Ostatnia edycja:
kakakarolina
catedra z zakrętkami mamy dokładnie tak samo (szampon też otwiera zębami) a jak mu coś włożyć do pojemniczka i lekko zakręcić to sika po nogach z radości.
Fusia
unas jeszce na topie jest wszystko co ma rzepy do rozpinania -uszyłam jej nawet z maskotek i poduszki zabawke maskotki narzepy do poduszki przypinane
kakakarolina
nasze rzepy się sprawdzają. Jeszcze się nie odkleiły ani razu.
Fusia
moja latem jak był upał i w domu w samej pieluszce pomykała to odpinała pieluszki-i np posikała mi dywanik
reklama
catedra
ja Zośki dywan piorę raz na dwa tygodnie co ją puszczę dosłownie na sekundę bez pieluchy to robi klocka na środku i rozmazuje odnóżami po całym pokoju. Doganiam, łapię pod pachami (bo jedynie tam nie jest w kupie ) wsadzam pod prysznic a dywan trafia tam zaraz po niej.....