reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
często robią takie rzeczy z firmowymi nówkami trzeba uważać. Zwłaszcza z ikei wszystkie rzeczy o 20 dychy droższe. Żerują na tych, którzy nie mają dostępu do sieciówek.

No to nieźle, a ja się tak zastanawiałam czemu zwykłe body są takie drogie!
Myślałam że ceny są takie same jak w sklepie.....

A powiedzcie mi jaki jest koszt spodni jeans dla chłopca model pumpy w sklepie?

PAMIĘTACIE MOŻE ILE TAKIE BODY KOSZTUJĄ W h&m (CATEDRA?)
mi się wydaje że 19,90

Czy któraś z Was z Warszawy kojarzy czy w galerii mokotów jest dziecięcy dział HM

*H&M* BODY RÓŻ 86(12-18m-cy) (1238812680) - Aukcje internetowe Allegro

NIE MA

Kasiulec, tak, w sklepie 19,90. Z krótkim rękawem są po 14,90:-)

tak jest. Potwierdzam

No to nieźle, a ja się tak zastanawiałam czemu zwykłe body są takie drogie!
Myślałam że ceny są takie same jak w sklepie.....

A powiedzcie mi jaki jest koszt spodni jeans dla chłopca model pumpy w sklepie?

za dżiny na dziecko musisz dać 40-100 zł :p w tendencją w górnej granicy

Luizko w H&M pumpy sa za 29,90, ja bynajmniej za tyle kupiłam ;-)

ale ten model jeansow bardzo szybko sie u mnie rozszedł...zostały tylko sztruksowe brązowe:-)

reklama
Do góry