Karolinusia
Fanka BB :)
a ja nie mam zielonego...co kupie Biance...Lale chyba... Bo ta moja ciaga co mam do wystawiania ciuszków.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jaki wózeczek?
catedra? ja wiem że ty wszystko wiesz doradź super lalke z super wózezkiem odpowiednim do wieku dziecka i za super cenę
ja kompletnie nie wiem co małej kupić;/ Najpierw myślałam o tej zebrze z FP, ale tak przemyślałam, że to będzie zabawka na 5 minut. Wjedzie, poskacze i tyle zabawy... A 200 zł nie ma i poza tym gdzie ja to będe trzymać?;-)
My mamy pchacza VTECH
CHODZIK PCHACZ FIRMY VTECH NIE FISHER PRICE (1249101283) - Aukcje internetowe Allegro
u nas zdaje egzamin. Maja bardzo lubi ten panel. Ciągle tańczy przy piosenkach, "gra" na pianinku;-)
Maja ma już 2 lalki i w ogóle się nimi nie bawi... błagam, pomóżcie co kupic dziecku
my mamy identyczny pchacz, Zuzia dopiero stawia swoje pierwsze kroki i go po prostu uwielbia a jak sie denerwuje jak nie moze nim skrecic polecam, ja kupilam uzywany ale musze powiedziec ze tego typu zabawki sa prawie nie zniszczalne!
smok fajny tule ze ja bym sie potem na tych piłkach zabiła bo moja uwielbia wszystko wyrzycić zrobic okropny bałagan a potem siadze na środku i sie bawi-koszmar-po pójściu spać ja to godzinami sprzątam... ale te piłki do basenu były by superZobacz załącznik 287405Kasiulec fajny jest ten pchacz FP choć Jula go raczej traktuje jak zabawke , kręci tymi misiami ale chodzić przy nim mało chodzi. Natomiast co do lali na początku byłam troche zła że za taką cene taka mała szmaciana lala ale teraz nie żałuje bo Jula ją uwielbia , raczkuje z nią a że jest mięciutka to sobie nią krzywdy nie zrobi. Moja lubi lale szczególnie im oczy wciskać
Fajny ten smok z piłkami tylko brak już troche miejsca w JUli pokoju na takie duże sprzęty. Ale o piłkach też myślałam.
czapka -świetna szkoda ze bardzej chłopięca-gdze kupiłaś-powiedz że przez internet... były inne kolory?To ja jak zwykle z zupełnie innej beczki. Jako, że zbliżają się zimne miesiące to chciałbym Wam z tego miejsca polecić śpiworki (szyte przez bardzo sympatyczną Magdę ;-) do spacerówek - ostatnio zamawialiśmy i powiem krótko, bardzo bardzo dobry zakup. Śpiworek jest ciepły, świetnie wykonany, wyprofilowany i ma kilka bardzo fajnych rozwiązań jak rozpinanie od spodu i obszycie warstwą "łatwą do czyszczenia" na buty.. Do naszego Si pasuje idealnie, nawet kolory udało się dobrać tak, że wygląda jak od kompletu :-)
śpiwór śpiworek 110 112CM JEDYNY PROFILOWANY (1237968839) - Aukcje internetowe Allegro
A do śpiworka udało nam się znaleźć bardzo sympatyczną czapkę na zimę :-)
Pozdrawiam,
KR