reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
jula wozek.jpgKasiulec fajny jest ten pchacz FP choć Jula go raczej traktuje jak zabawke , kręci tymi misiami ale chodzić przy nim mało chodzi. Natomiast co do lali na początku byłam troche zła że za taką cene taka mała szmaciana lala ale teraz nie żałuje bo Jula ją uwielbia , raczkuje z nią a że jest mięciutka to sobie nią krzywdy nie zrobi. Moja lubi lale szczególnie im oczy wciskać :)

Fajny ten smok z piłkami tylko brak już troche miejsca w JUli pokoju na takie duże sprzęty. Ale o piłkach też myślałam.

a jaki wózeczek?

catedra? ja wiem że ty wszystko wiesz:) doradź super lalke z super wózezkiem odpowiednim do wieku dziecka:) i za super cenę;)

ja kompletnie nie wiem co małej kupić;/ Najpierw myślałam o tej zebrze z FP, ale tak przemyślałam, że to będzie zabawka na 5 minut. Wjedzie, poskacze i tyle zabawy... A 200 zł nie ma i poza tym gdzie ja to będe trzymać?;-)

My mamy pchacza VTECH

CHODZIK PCHACZ FIRMY VTECH NIE FISHER PRICE (1249101283) - Aukcje internetowe Allegro

u nas zdaje egzamin. Maja bardzo lubi ten panel. Ciągle tańczy przy piosenkach, "gra" na pianinku;-)

Maja ma już 2 lalki i w ogóle się nimi nie bawi... błagam, pomóżcie co kupic dziecku:-p

To mi Kejti :D Kacha ta fisher price jako jedyna fajna jest dla tego wieku... pchacz vtech i chicco nalepszy :p a z baby born się wstrzymaj minimum rok. Jak Ci młoda załapie fazę na baby born i za ubranka dla niej zapłacisz jak za ubranka małej to Ci przejdzie :p
A ja Wam pokażę co najfajniej zajmuje obecnie Zośkę, Maxa i Alexa
coś podobnego
SALON FISHER PRICE Piłeczkowa Żyrafa K8844 WAWA (1233352725) - Aukcje internetowe Allegro

czekają każde na swoją kolejkę i jest mega zabawa :D

AAAAA
i do lasek z Wawy. EKSTRA BUTY antylopy itp w bardzo niskich cenach są w podziemiach w centrum wejscie przy novotelu. W srodę babka ma dostawę zimówek :D IDĘ :p

To ja jak zwykle z zupełnie innej beczki. Jako, że zbliżają się zimne miesiące to chciałbym Wam z tego miejsca polecić śpiworki (szyte przez bardzo sympatyczną Magdę ;-) do spacerówek - ostatnio zamawialiśmy i powiem krótko, bardzo bardzo dobry zakup. Śpiworek jest ciepły, świetnie wykonany, wyprofilowany i ma kilka bardzo fajnych rozwiązań jak rozpinanie od spodu i obszycie warstwą "łatwą do czyszczenia" na buty.. Do naszego Si pasuje idealnie, nawet kolory udało się dobrać tak, że wygląda jak od kompletu :-)

śpiwór śpiworek 110 112CM JEDYNY PROFILOWANY (1237968839) - Aukcje internetowe Allegro

A do śpiworka udało nam się znaleźć bardzo sympatyczną czapkę na zimę :-)

5000360755_4003764687.jpg

Pozdrawiam,
KR

my mamy identyczny pchacz, Zuzia dopiero stawia swoje pierwsze kroki i go po prostu uwielbia a jak sie denerwuje jak nie moze nim skrecic :) polecam, ja kupilam uzywany ale musze powiedziec ze tego typu zabawki sa prawie nie zniszczalne!

abdgwzl- my tez mamy spiworek, byl dolaczony razem z wozkiem, super sprawa, ja juz teraz Zuzi zakladam bo rano jak idziemy do przedszkola to jest juz chlodno, jak spi w wozku na zewnatrz to tez super bo przynajmniej z niej nie spada jak koce :)

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 287405Kasiulec fajny jest ten pchacz FP choć Jula go raczej traktuje jak zabawke , kręci tymi misiami ale chodzić przy nim mało chodzi. Natomiast co do lali na początku byłam troche zła że za taką cene taka mała szmaciana lala ale teraz nie żałuje bo Jula ją uwielbia , raczkuje z nią a że jest mięciutka to sobie nią krzywdy nie zrobi. Moja lubi lale szczególnie im oczy wciskać :)

Fajny ten smok z piłkami tylko brak już troche miejsca w JUli pokoju na takie duże sprzęty. Ale o piłkach też myślałam.
smok fajny tule ze ja bym sie potem na tych piłkach zabiła bo moja uwielbia wszystko wyrzycić zrobic okropny bałagan a potem siadze na środku i sie bawi-koszmar-po pójściu spać ja to godzinami sprzątam... ale te piłki do basenu były by super

a własnie jak mysolicie ten -Wózeczek pchacz dla dwulatki jakowózek też bedze dobry-bo chciała bym coiś nietylko na teraz ale i na dłuzej tak zeby z rok sie pobawiła

To ja jak zwykle z zupełnie innej beczki. Jako, że zbliżają się zimne miesiące to chciałbym Wam z tego miejsca polecić śpiworki (szyte przez bardzo sympatyczną Magdę ;-) do spacerówek - ostatnio zamawialiśmy i powiem krótko, bardzo bardzo dobry zakup. Śpiworek jest ciepły, świetnie wykonany, wyprofilowany i ma kilka bardzo fajnych rozwiązań jak rozpinanie od spodu i obszycie warstwą "łatwą do czyszczenia" na buty.. Do naszego Si pasuje idealnie, nawet kolory udało się dobrać tak, że wygląda jak od kompletu :-)

śpiwór śpiworek 110 112CM JEDYNY PROFILOWANY (1237968839) - Aukcje internetowe Allegro

A do śpiworka udało nam się znaleźć bardzo sympatyczną czapkę na zimę :-)

5000360755_4003764687.jpg

Pozdrawiam,
KR
czapka -świetna szkoda ze bardzej chłopięca-gdze kupiłaś-powiedz że przez internet... były inne kolory?

co do śpiwora to my mamy granatowy-do starego wózka kupiłam a teraz wózek zielony mamy ale śpiwór to raczej na sanki mamy ocieplany w środku korzuchem naturalnym -też ma miejsce na pasy-znaczy otworki
ech sanki trzeba kupic takie z oparciem
a sanki to chyba takie kupie
http://allegro.pl/sanki-drewniane-baranie-rogi-z-oparciem-sznurek-i1232589927.html#gallery
bo te mi sie jakos mało bezpieczne wydają maja takie puste te oparcia
http://allegro.pl/hit-2010-oryginalne-sanki-baby-merc-dwa-kolory-i1240473135.html#gallery
http://allegro.pl/at-polskie-sanki-male-z-oparciem-od-producenta-i1245476491.html#gallery

Ostatnia edycja:
Sanki są fajne jak mają odczepiane oparcie, bo za kilka lat dziecko będzie mogło samo z nich korzystać. My dla starszego mamy takie zwykłe z metalowymi płozami, drewnianym siedziskiem i drewnianym odkręcanym oparciem. Jak dotąd trzymają się nieźle a nie jedną górkę już przeżyły ;-).

Drewniane płozy łatwiej połamać a metalowe oparcie może być zimne na mrozie.

reklama
Do góry