malami25
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy taki sam pchacz ( ale czerwony).. w języku angielskim. Jest super :-). Adaś go bardzo lubi.Ja właśnie kupiłam Mai taki jak ma wisienka:
VTECH-interaktywny chodzik-pchacz, różowy-OKAZJA (1196806653) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem ciekawa jak Maja na niego zareaguje:-)
Może w końcu się czymś zajmie bo ostatnio najlepsza zabawa to wiszenie ma mamy nodze bądź wymuszanie rąk.
O! Właśnie przyszła... :-)
Krzych też ma rozmiar 20...Iza nie wiem dlaczego, ale słyszałam i się dostosowuje. My mamy już rozmiar 20....masakra wielka stopa
Ja wszystko piorę razem, nie rozróżniam ubrań na nasze i Igiego, jedynie kolory sortuję ;-).
mnostwo wierz mi na pewno Majcia sie nie znudzi, u nas furore od samego poczatku robi motylek, ktoremy sie skrzydelka zmieniaja i oczywiscie takie rolki, ktore sie kreca, sluchawka byla na poczatku jak moglam ja jeszcze oszukac i jak rozmawialam przez tel to dawalam ta sluchawke teraz juz nie dzialaNo, to mam nadzieję, że u nas też się przyjmie...
A jakie ma funkcje tak mniej wiecej?
No, to mam nadzieję, że u nas też się przyjmie...
A jakie ma funkcje tak mniej wiecej?