reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Ja używam E sensitive, urzekł mnie zapach, jest śliczny i dłuuugo pachną ubrania po nim.
medeuska
październikowa mama'09
ja od poczatku pralam wszystko w proszkach sensitive. na początku w E, potem persil, a teraz vizir, w zalezności co jest w promocji. E przestałam, bo nie dopierał, teraz tulko presil lub vizir i piore Maksa rzeczy z naszymi(ma oddzielny kosz, ale dorzucam zawsze do jego ciuchów jakieś nasze-tylko nie patryka- bo jego są napraaaaawdę brudne)
Dziewczyny pierzecie ciuszki maluszków w proszku dla dzieci, czy już w normalnym??
Mnie kusi, żeby spróbować Persil Sensitive- żel do prania jest do skóry wrażliwej i ma opinie instytutu Matki i Dziecka.Teraz piorę w Loveli. Macie jakieś doświadczenia z innymi niż dziecięce proszkami??
My po Jelpie chyba jak Olga miała 2 miesiące przeszliśmy na Żel Persil Sensitive Aloe Vera Pearls. Jest bardzo wydajny, zapach bardzo delikatny, nie drażniący. Pierzemy razem ubranka Olgi i nasze.
boozqowa
Październik 09'
Ja tak samo jak Jagoda
Dziewczyny pierzecie ciuszki maluszków w proszku dla dzieci, czy już w normalnym??
Mnie kusi, żeby spróbować Persil Sensitive- żel do prania jest do skóry wrażliwej i ma opinie instytutu Matki i Dziecka.Teraz piorę w Loveli. Macie jakieś doświadczenia z innymi niż dziecięce proszkami??
Ja już piorę w vizir sensitive
ja uzywam persil sensitive i jest ok
reklama
wiesienka123
mama Asi
ja tez piore razem;-)