Ja piorę odkąd mi się jelp skończyłw vizirze sensitive. Wsumie niecałe 3 miesiące tylko w jelpie prałam. A vizir sensitive przetestowałam na Małej AZS. No i piorę nasze rzeczy razem. Chyba, że akurat któryś z chłopaków zdejmie sobie pieluchę i ma całe łóżko w kupie, to wtedy tylko jego pościel piorę
reklama
L
LuizaPatrycja
Gość
Ja w dziecięcym proszku też krótko prałam.
Czasem zdarza się że wypiore Igorowe rzeczy w normalnym proszku i nic mu nie jest.
Igora rzeczy piorę osobno i osobno moje.
Czasem zdarza się że wypiore Igorowe rzeczy w normalnym proszku i nic mu nie jest.
Igora rzeczy piorę osobno i osobno moje.
Amelkowa
Fanka BB :)
My na razie mamy zapasy jelpa, ale jak się skończą to wracamy znów do vizira sensitive.
Ja to mam farta :-) dorwałam w sklepie ze starociami i klunkrami taki panel:
Tiny Love ŻABKA zabawka i lusterko do samochodu (1207291178) - Aukcje internetowe Allegro
za całe 5 zł
Ja to mam farta :-) dorwałam w sklepie ze starociami i klunkrami taki panel:
Tiny Love ŻABKA zabawka i lusterko do samochodu (1207291178) - Aukcje internetowe Allegro
za całe 5 zł
L
LuizaPatrycja
Gość
Amelkowa super!!!!
anowi82
Fanka BB :)
ja z pytankiem
kupowałyście pchacze dla swoich dzieci?jeśli tak to jakie?
kupowałyście pchacze dla swoich dzieci?jeśli tak to jakie?
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Ja kupiłam od razu pchacz jeździk, wystarczy na dłużej niż sam pchacz.
Kupiłam mcquina, bo na nim jednym było napisane, że wytrzymałość do 23 kg. Tak jak się spodziewałam jest to ukochana zabawka mojego starszego syna. Jeździ nim po całym mieszkaniu. Młodszy się dopycha do pchacza, jak się krzyknie na starszego, że teraz kolej młodszego i ma zostawić zabawkę. Szkoda mi kasy na drugi egzemplarz, więc chłopaki mają lekcje dzielenia się.
Kupiłam mcquina, bo na nim jednym było napisane, że wytrzymałość do 23 kg. Tak jak się spodziewałam jest to ukochana zabawka mojego starszego syna. Jeździ nim po całym mieszkaniu. Młodszy się dopycha do pchacza, jak się krzyknie na starszego, że teraz kolej młodszego i ma zostawić zabawkę. Szkoda mi kasy na drugi egzemplarz, więc chłopaki mają lekcje dzielenia się.
anowi82 ja zakupiłam taki pchacz
FISHER PRICE M9523 WÓZEK CHODZIK PCHACZ 2in1+ BON (1195539681) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Mała go bardzo lubi ale sama przy nim jeszcze nie chodzi , trzymamy ją .
Amelkowa świetna ta zabaweczka i cena powalająca.
FISHER PRICE M9523 WÓZEK CHODZIK PCHACZ 2in1+ BON (1195539681) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Mała go bardzo lubi ale sama przy nim jeszcze nie chodzi , trzymamy ją .
Amelkowa świetna ta zabaweczka i cena powalająca.
Załączniki
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Ja kupiłam ten, tyle, że dałam za niego 99zł + przesyłka, teraz nie widzę tej aukcji:
HIT KIDDIELAND JEŹDZIK ZYGZAK McQueen CARS AUTA (1205685586) - Aukcje internetowe Allegro
Ignac pchając z tyłu za oparcie potrafi całkiem daleko przejść sam i jeszcze sobie skręca oparciem tak, żeby mu cały jeździk skręcał :-). Sadzaliśmy go na jeździk ale jeszcze nie łapie o co chodzi z odpychaniem. Ten jeździk jest dość niski, Ignac bez problemu dostaje nóżkami do podłogi jak go się posadzi. Krystian miał sporo wyższy jeździk.
HIT KIDDIELAND JEŹDZIK ZYGZAK McQueen CARS AUTA (1205685586) - Aukcje internetowe Allegro
Ignac pchając z tyłu za oparcie potrafi całkiem daleko przejść sam i jeszcze sobie skręca oparciem tak, żeby mu cały jeździk skręcał :-). Sadzaliśmy go na jeździk ale jeszcze nie łapie o co chodzi z odpychaniem. Ten jeździk jest dość niski, Ignac bez problemu dostaje nóżkami do podłogi jak go się posadzi. Krystian miał sporo wyższy jeździk.
reklama
wiesienka123
mama Asi
my kupilismy Asi dosc dawno taki Vtech First Steps Baby Walker Pink – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores super sie sprawdza, najpierw bawila sie na siedzaco a teraz sluzy jako pchacz przy chodzeniu, troche jezdzila po panelach ale po jakis 2 tyg juz bylo ok, polecam
ma jeszcze cos takiego http://allegro.pl/kubus-puchatek-jezdzik-zusa-12-36-m-i1209543122.html#gallery
tez fajny sluzy jako jezdzik, pchacz na poczatku jako bujak,
ma jeszcze cos takiego http://allegro.pl/kubus-puchatek-jezdzik-zusa-12-36-m-i1209543122.html#gallery
tez fajny sluzy jako jezdzik, pchacz na poczatku jako bujak,
Ostatnia edycja: