U nas Adam je w krzesełku, ale jak nie mam go pod ręką, ładnie je siedząc na podłodze lub kanapie. I w sumie jak patrze z perspektywy czasu to krzesełko nie byłoby, aż takie niezbędne. Jednak staramy się Adasia sadzać przy stole jak my jemy by przyzwyczajał się do wspólnego zasiadania do stołu. Wygląda to komicznie bo on jest tak zafascynowany tym co mamy na talerzach, że nie interesuje go jego jedzenie.
reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ania je na kolankach u mamy lub taty, bo w foteliku już nie chce siedzieć, jak jedziemy np. autem to jeszcze wysiedzi. No cóż, raczkowanie i stawanie jest sto razy fajniejsze:-)
L
LuizaPatrycja
Gość
dziewczyny nie nadrobie zaległości, więc pytakm być może już był taki temat,
Chce kupić jeździk koniecznie taki z pasami i różnymi zabezpieczeniami podoba mi sie Smoby lub Chicco ale Agnieszka pisała cos kiedys że ten Chicoo mało stabily, co wy polecacie tak do około 200 zł.?
Chce kupić jeździk koniecznie taki z pasami i różnymi zabezpieczeniami podoba mi sie Smoby lub Chicco ale Agnieszka pisała cos kiedys że ten Chicoo mało stabily, co wy polecacie tak do około 200 zł.?
czarodziejka87
Fanka BB :)
Guziczek super naklejki
też chce kupić jakieś do pokoju Szymona, ale nie mam na razie weny jaki i gdzie je poprzyklejać. W ogóle to przydałby mi się jakiś dekorator wnętrz, bo nie mam pojęcia jak poustawiać meble w pokojach, nie wspominając już o dodatkach...
W poniedziałek jedziemy przymierzyć fotelik do samochodu. Powinien pasowac, ale zawsze lepiej sprawdzić i od razu poproszę, żeby mi dokładnie pokazali jak go zamontować. Zdecydowałam się na maxi-cosi priori- ten brązowy. MAXI COSI PRIORI SPS 2XKOLOR SUPER CENA+TANIA WYS! (1075860791) - Aukcje internetowe Allegro taniej już chyba nie dostanę...
A mam jeszcze do Was pytanie. Chcę kupić łóżeczko turystyczne i może, któraś z Was ma takie i mogłaby napisać swoją opinię o nim? CHICCO KOJEC SPRING LOZECZKO TURYSTYCZNE +GRATISY (1082552683) - Aukcje internetowe Allegro

W poniedziałek jedziemy przymierzyć fotelik do samochodu. Powinien pasowac, ale zawsze lepiej sprawdzić i od razu poproszę, żeby mi dokładnie pokazali jak go zamontować. Zdecydowałam się na maxi-cosi priori- ten brązowy. MAXI COSI PRIORI SPS 2XKOLOR SUPER CENA+TANIA WYS! (1075860791) - Aukcje internetowe Allegro taniej już chyba nie dostanę...
A mam jeszcze do Was pytanie. Chcę kupić łóżeczko turystyczne i może, któraś z Was ma takie i mogłaby napisać swoją opinię o nim? CHICCO KOJEC SPRING LOZECZKO TURYSTYCZNE +GRATISY (1082552683) - Aukcje internetowe Allegro
boozqowa
Październik 09'
Ja mam chicco spring, w kolorze różowym. Jestem bardzo zadowolona;-)
Luiza- ja jeszcze nie kupiłam jeździka, ale osobiście wybrałabym Smoby.
Luiza- ja jeszcze nie kupiłam jeździka, ale osobiście wybrałabym Smoby.
czarodziejka87
boozqowa a masz dodatkowo położony zwykły materac? Jeśli tak to dobry będzie taki standardowy 120x60?
boozqowa
Październik 09'
Ja nie używam tego na codzień,tylko na wyjazdy bo moja rodzina z pomorza i jak jeżdzimy to na kilka tygodni. Maja miała podłożone koce na ten czas, ale wymiar łózeczka jest standardowy i materac 120x60.
Amelkowa
My też mamy to łóżeczko i też jesteśmy zadowoleni
ten materacyk w sumie nie jest taki zły, na jedną czy dwie noce gdzieś na wyjazdach był ok. Ania spała jak zwykle.
W domu służy nam za kojec czasem - jest cały czas rozłożone.
My mamy krzesełko do karmienia z ikei i jest super.
Dziewczyny jeśli chodzi o te jeździki i tzw. rowerki, dla maluszków, w których dziecko siedzi i tylko się je popycha - już od dwóch mam, które w nich woziły swoje dzieci na spacerki usłyszałam że ich pociechy potem nie wiedzą co ze sobą zrobić na prawdziwym rowerze - 'no jak to? czemu on nie jedzie?' Mają problem z załapaniem pedałowania, bo wcześniej nie trzeba było używać nóżek do tego żeby pojazd ruszył. Dwóje całkiem różnych dzieci, o różnych temperamentach, ich rodzice się nie znają.
Zastanawiające.

W domu służy nam za kojec czasem - jest cały czas rozłożone.
My mamy krzesełko do karmienia z ikei i jest super.
Dziewczyny jeśli chodzi o te jeździki i tzw. rowerki, dla maluszków, w których dziecko siedzi i tylko się je popycha - już od dwóch mam, które w nich woziły swoje dzieci na spacerki usłyszałam że ich pociechy potem nie wiedzą co ze sobą zrobić na prawdziwym rowerze - 'no jak to? czemu on nie jedzie?' Mają problem z załapaniem pedałowania, bo wcześniej nie trzeba było używać nóżek do tego żeby pojazd ruszył. Dwóje całkiem różnych dzieci, o różnych temperamentach, ich rodzice się nie znają.
Zastanawiające.
czarodziejka87
Dzięki dziewczyny za opinie:-) Nam takie łóżeczko przyda się i na wyjazdy i do domu, bo ostatnio Szymon się strasznie poobijał w swoim łóżku i teraz reaguje na nie płaczem i nie da się do niego włożyć.
reklama
Czarodziejko ja też mam turystyczne i używam go jako kojca do zabaw i posiadówek w dzień :-) np. na tarasie, podobnie jak Petinka i Amelkowa. I powiem tak, że Adam normalne łóżeczko kojarzy ze spaniem i już wie, że jak go do niego wkładam pora spać ( czasem jak nie chce to się buntuje). Myśle, że jeśli Ty tez tak spróbowała Szymonek nie bał by się łóżeczka normalnego. Faktycznie teraz może sobie zrobić krzywdę bawiąc się tam, Adam też nie raz przyłożył w szczebelki. Na dno kładę zwykły, ale grubszy kocyk nie daje materaca.
Przydało się też na wyjazdach. Adam wie, że to jest jego miejsce i nie ma problemu by spał w nim gdziekolwiek i u kogokolwiek i bardzo mnie to cieszy.
Przydało się też na wyjazdach. Adam wie, że to jest jego miejsce i nie ma problemu by spał w nim gdziekolwiek i u kogokolwiek i bardzo mnie to cieszy.