reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Amelkowa ja jeszcze nie kupowałam jeździka, doszłam do wniosku że poczekam jak troche podrośnie.

Ale woziłam ją 2 razy w taki rowerku z daszkiem co nie trzeba pedałować, kupiliśmy na roczek dla M chrześnicy , stoi w pokoju więc Jule zaciekawił, podobało jej się jeźdzenie ale jej takiego nie kupie ,jakoś do mnie nie przemawia.

Moja koleżanka kupiła taki rowerek i pewnie na coś takiego się zdecydujemy niedługo, świoetnie wygląda na żywo

SMOBY Rowerek Be Fun Confort od 10 m-cy WYSYŁ 24h (1074416907) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
dziewczyny nie nadrobie zaległości, więc pytakm być może już był taki temat,

Chce kupić jeździk koniecznie taki z pasami i różnymi zabezpieczeniami podoba mi sie Smoby lub Chicco ale Agnieszka pisała cos kiedys że ten Chicoo mało stabily, co wy polecacie tak do około 200 zł.?

smoby są fajne...

Guziczek super naklejki:tak: też chce kupić jakieś do pokoju Szymona, ale nie mam na razie weny jaki i gdzie je poprzyklejać. W ogóle to przydałby mi się jakiś dekorator wnętrz, bo nie mam pojęcia jak poustawiać meble w pokojach, nie wspominając już o dodatkach...

W poniedziałek jedziemy przymierzyć fotelik do samochodu. Powinien pasowac, ale zawsze lepiej sprawdzić i od razu poproszę, żeby mi dokładnie pokazali jak go zamontować. Zdecydowałam się na maxi-cosi priori- ten brązowy. MAXI COSI PRIORI SPS 2XKOLOR SUPER CENA+TANIA WYS! (1075860791) - Aukcje internetowe Allegro taniej już chyba nie dostanę...

A mam jeszcze do Was pytanie. Chcę kupić łóżeczko turystyczne i może, któraś z Was ma takie i mogłaby napisać swoją opinię o nim? CHICCO KOJEC SPRING LOZECZKO TURYSTYCZNE +GRATISY (1082552683) - Aukcje internetowe Allegro

boozqowa a masz dodatkowo położony zwykły materac? Jeśli tak to dobry będzie taki standardowy 120x60?

ja mam tak samo chicco i jestem baaardzo zadowolona. A materac wchodzi klasyczny 120x60 bo ja mam taki kupiony na stałe :)

jeśli kogoś interesuje to w mothercare nie ma jeszcze przecen, w coccodrillo i zarze też nie:)
są w HM ale lipa... udało mi sie tylko buciki za 10 zł kupić.

u mnie tez w h&m nic wielkiego
kupiłam tylko kamizelkę za 10zł- na chrzciny bedzie, bo jak kupilam garnitur na allegro to go odesłalam spowrotem bo wogole nie wygląada jak na zdjęciu i byl jak sprzed 30 lat:eek:

i teraz juz raczej nie zdaze kupic. myślę że kupię tylko białą koszulę
bo spodnie eleganckie ma z Reserve, które juz kiedys kupiłam ciemno szare-kamizelka jest jasnoszara. mam krawacik. tylko kupie białą koszulę i bedzie git;-)

chciałam jeszcze kaszkiet ale nie moge znalezc takiego co by pasowa do zestawu....

ej laski ale dzisiaj zakupy dla Zochy porobiłam... byłam na szmatkach i kupiłam meeeega boski elegancki różowy płaszczyk (taki melanżowy jak my nosimy) i boską kurteczkę z uszami owieczki (młoda wygląda nieziemsko zrobię Wam foto). Ponadto trafiłam do reKids i wykupiłam chyba pół sklepu :p fajne przeceny są i bluzeczki pokupowałam za 12-15 zł a bluzy za 25 ;)

my też mamy takie turystyczne łóżeczko i zdecydowanie uznaję to za fantastyczny wynalazek. przydaje się do:
- spania, jak nie ma nas w domuy, tylko gdzieś (można Krzysia zwyczajnie położyć i powiedzieć "śpij" a nie czekac aż zaśnie. super)
- dla dzieci nas odwiedzających - do spania
- jako kojec - na dwór :)

na ten składany materacyk kładę jakiś kocyk lub/i prześcieradełko i jest świetnie (jna samym "materacyku" się przepaca...)

reklama
proszę bardzo oto ZOSIA-OWIECZKA :D

al6ckz.jpg

Do góry