reklama
monisia1979
Fanka BB :)
Nie,no Catedra,Zosia bosssssko wygląda w tej "owieczce".A jaką minkę zrobiła 

.Super Niunia 

.

wiesienka123
mama Asi
catedra - czad

medeuska
październikowa mama'09
catedra super
a ja doszłam do wniosku ze nie kupie maksowi garnituru na chrzciny
bo niewiem czy Wam mówilam zamówiłam na ellgro- mial być szary z przebłyskami beżu a jak przyszedl to okazao się że był brudno szar z przeblyskami ala szarosci(tez brudnej) i wyglądał jakby byl kupiony ze 40 lat temu. zwrocilam go i czekam az mi baba kase odda
no i wczoraj pojecdhałam do h&m, bo tam byly takie jasnoszare, no ale juz nie bylo 74 tylko zosta rozmiar 86
no ale tydzien temu( tak po prostu) kupiłam mu z tego garnituru kamizelkę- no i w sumie dobrze, bo mam ciemnoszare spodnie na kant z Reserved więc bedzie pasować. czany krawacik z komunii patryka tez mam
no i najwększy probem był z białą koszulą- bo wyobraźcie sobie że nie ma w zadnych skepie
ja myślałam że padne, cały rybnik oblazłam- z długim rekawem gładkiej białej nie ma
nawet w smyku 
mam z krótkim z lumpka- niby 18-23 mc, ale wychodzi mniejsza- jak mały się obudzi to mu przymierze komplet i sprawdze jak bedzie wyglądał.... czapki-beretu czy kaszkietu tez w zadnych sklepie nie znalazłam, więc chyba pójdzie z gołą głową
przejde się dziś jeszcze do komisu dziecięcego- może ta jakąś czape znajde....
bo jak nie to trudno, pójdzie wogóle bez- w niedziele ma być ciepło;-)
aaaaa i butow nie mam
hmmmm sandaków i ta nie znajde. założe mu jesienne co mu kupiam czarno szare
w tą godzinę czy półtorej to mu sie noga chyba w kosciele nie spoci;-)
Ale sie rozpisałam

a ja doszłam do wniosku ze nie kupie maksowi garnituru na chrzciny

bo niewiem czy Wam mówilam zamówiłam na ellgro- mial być szary z przebłyskami beżu a jak przyszedl to okazao się że był brudno szar z przeblyskami ala szarosci(tez brudnej) i wyglądał jakby byl kupiony ze 40 lat temu. zwrocilam go i czekam az mi baba kase odda

no i wczoraj pojecdhałam do h&m, bo tam byly takie jasnoszare, no ale juz nie bylo 74 tylko zosta rozmiar 86

no ale tydzien temu( tak po prostu) kupiłam mu z tego garnituru kamizelkę- no i w sumie dobrze, bo mam ciemnoszare spodnie na kant z Reserved więc bedzie pasować. czany krawacik z komunii patryka tez mam

no i najwększy probem był z białą koszulą- bo wyobraźcie sobie że nie ma w zadnych skepie

mam z krótkim z lumpka- niby 18-23 mc, ale wychodzi mniejsza- jak mały się obudzi to mu przymierze komplet i sprawdze jak bedzie wyglądał.... czapki-beretu czy kaszkietu tez w zadnych sklepie nie znalazłam, więc chyba pójdzie z gołą głową

przejde się dziś jeszcze do komisu dziecięcego- może ta jakąś czape znajde....

aaaaa i butow nie mam

Ale sie rozpisałam

catedra
ja Zosi na chrzciny nie mam zamiaru kupować oddzielnych ciuchów. Będę ja i jej chrzestna, nie ma sensu odstawiać młodej... założę jej po prostu jakąś ładną sukienkę i tyle...
szkoda mi kasy na ciuch na jeden raz.... wolę te pieniążki wydać na coś innego
także medea popieram wybór ubioru
szkoda mi kasy na ciuch na jeden raz.... wolę te pieniążki wydać na coś innego
także medea popieram wybór ubioru
Nina na chrzciny miała miała kupiony biały lniany zestaw z hm-żadnych falbanek,bez itp., bo nam się to nie podobało ;-) Fajne, bo nie na jeden raz-idealne na lato ;-) Babcie chyba były zawiedzione, że nie miała strojnej kiecki, ale mnie to nie obchodziło ;-) Do tego biały sweterek, różowe rajstopki, żeby nie było za mdło i szydełkowa czapeczka.
Ja też popieram wybór
Ja też popieram wybór

Karolinusia
Dziewczyny co sądzicie o tym??
mnie się nawet podoba, ale czy na nóżki, kręgosłup i bioderka nie zaszkodzę Biance??
http://www.allegro.pl/item1080699442_wielofunkcyjne_interaktywne_obrotowe_krzeselko.html
mnie się nawet podoba, ale czy na nóżki, kręgosłup i bioderka nie zaszkodzę Biance??
http://www.allegro.pl/item1080699442_wielofunkcyjne_interaktywne_obrotowe_krzeselko.html
reklama
monisia1979
Karolinusia,bardzo fajne,tylko ja myslę,że to to samo,co chodzik,tyle,że bez kółek 

.
Ale jeśli będzie stosowane z umiarem,to nie zaszkodzi

.

Ale jeśli będzie stosowane z umiarem,to nie zaszkodzi