reklama
wiesienka123
mama Asi
a do nas dotarlo krzeselko, Asia dzis pierwszy raz jadla w nim obiad, P opowiadal ze taka byla zafascynowana ze nawet nie wiedziala kiedy i obiad zjedzony, chociaz raczej nie ma problemow z jedzeniem;-)
boozqowa- ja wylicytowalam na e-bayu krzeselko za ktore policzyli jak za przesylke na terenie Anglii, potem sie wycofali i nawet nie raczyli mnie poinformowac, wiec wystawilam im odpowiednia opinie,
boozqowa- ja wylicytowalam na e-bayu krzeselko za ktore policzyli jak za przesylke na terenie Anglii, potem sie wycofali i nawet nie raczyli mnie poinformowac, wiec wystawilam im odpowiednia opinie,
Ostatnia edycja:
WIesienka123 super że małej krzesełko przypadło do gustu:-)
Ja też miałam niedawno podobną sytuacje jak Boozqowa. Kupowałam tego konika morskiego FP w sklepie internetowym ( mają też zwykły sklep , można u nich odbierać zamówienia internetowe ale rzeczy w sklepie stacjonarnym są droższe ). Cena była 45 zł , zamówiłam , czekałam na info o odbiorze i zadzwonili że na stronie jest błąd, żle wpisali cene, powinno być 65zł. Po negocjacjach zapłaciłam 58 zł.
Ja też miałam niedawno podobną sytuacje jak Boozqowa. Kupowałam tego konika morskiego FP w sklepie internetowym ( mają też zwykły sklep , można u nich odbierać zamówienia internetowe ale rzeczy w sklepie stacjonarnym są droższe ). Cena była 45 zł , zamówiłam , czekałam na info o odbiorze i zadzwonili że na stronie jest błąd, żle wpisali cene, powinno być 65zł. Po negocjacjach zapłaciłam 58 zł.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Dentico mogłaś zgłosić sprawę do allegro i byś zapłaciła 45!! laski przecież już tyle głośnych spraw było że ktoś źle wpisał cenę i co konsumenci kupowali po takiej cenie jaka była podana!!! trzeba bronić swoich praw ja bym tam powiedziała że mają problem po przecież przy wystawianiu aukcji masz kilka razy zatwierdzanie strony....
A wiecie wczoraj była w hurtowni dziecięcej i kupiłam takie fajne książeczki dla Zosi i płyn na komary, laski mówiły że są jeszcze taki bransoletki ale jakoś tak nie mam przekonania... to dotyka skórę dziecka... nie wiem ... a spray można na wózek i koniec
A wiecie wczoraj była w hurtowni dziecięcej i kupiłam takie fajne książeczki dla Zosi i płyn na komary, laski mówiły że są jeszcze taki bransoletki ale jakoś tak nie mam przekonania... to dotyka skórę dziecka... nie wiem ... a spray można na wózek i koniec
Guziczek87
Pracująca mamuśka
boozqowa
Październik 09'
Ja też kupowałam w sklepie internetowym, nie na Allegro. Zgodziłam się, raz by już mieć to z głowy, dwa, i tak mieli taniej niż wszędzie więc wrzuciłam na luz. Wczoraj wysłali, dziś powinnam mieć... Zobaczymy.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Wieseinka dobrze, że krzesełko się sprawdza. My nie kupiliśmy i chyba dobrze, bo Andzia jest tak wszystkim zaaferowana, że nie usiedziałaby spokojnie;-)
Boozqowa to daj znać koniecznie:-)
Boozqowa to daj znać koniecznie:-)
wiesienka123
mama Asi
asienka r- u nas Asia odkąd zaczęła jeść stale pokarmy jadła zawsze w leżaczku i jest przyzwyczajona do takiego karmienia. Leżaczek już był jakiś czas temu za mały ale jedzenie nadal tylko w nim.:-) Myślę, ze każde dziecko jest na swój sposób ciekawe tym bardziej przy jedzeniu, tyle naokoło sie dzieje, jednak chyba pomału należy przyzwyczajać (nie koniecznie trzeba mieć krzesełko) aby potem nie biegać z łyżką po całym mieszkaniu i karmić. Uważam, ze to każdy sam podejmuje decyzje czy w krzesełku karmić czy nie- ale sie rozpisałam
Guziczek87- naklejki śliczne
Guziczek87- naklejki śliczne
reklama
monisia1979
Fanka BB :)
Moja tez je albo w leżaczku,albo na rękach.zresztą i tak słabo znowu je zupki,chętniej deserki wcina.
Guziczku,nalepki bardzo ładne .
Guziczku,nalepki bardzo ładne .