reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

amelkowa masz rację ale jak trafisz na debila z którym się nie dogadzasz to nie będzie Ci się chciało wojować :/

reklama
a do nas dotarlo krzeselko, Asia dzis pierwszy raz jadla w nim obiad, P opowiadal ze taka byla zafascynowana ze nawet nie wiedziala kiedy i obiad zjedzony, chociaz raczej nie ma problemow z jedzeniem;-)
boozqowa- ja wylicytowalam na e-bayu krzeselko za ktore policzyli jak za przesylke na terenie Anglii, potem sie wycofali i nawet nie raczyli mnie poinformowac:wściekła/y:, wiec wystawilam im odpowiednia opinie:-p,

Ostatnia edycja:
WIesienka123 super że małej krzesełko przypadło do gustu:-)

Ja też miałam niedawno podobną sytuacje jak Boozqowa. Kupowałam tego konika morskiego FP w sklepie internetowym ( mają też zwykły sklep , można u nich odbierać zamówienia internetowe ale rzeczy w sklepie stacjonarnym są droższe ). Cena była 45 zł , zamówiłam , czekałam na info o odbiorze i zadzwonili że na stronie jest błąd, żle wpisali cene:wściekła/y:, powinno być 65zł. Po negocjacjach zapłaciłam 58 zł.:-D:-D

Dentico mogłaś zgłosić sprawę do allegro i byś zapłaciła 45!! laski przecież już tyle głośnych spraw było że ktoś źle wpisał cenę i co konsumenci kupowali po takiej cenie jaka była podana!!! trzeba bronić swoich praw:tak: ja bym tam powiedziała że mają problem po przecież przy wystawianiu aukcji masz kilka razy zatwierdzanie strony....

A wiecie wczoraj była w hurtowni dziecięcej i kupiłam takie fajne książeczki dla Zosi i płyn na komary, laski mówiły że są jeszcze taki bransoletki ale jakoś tak nie mam przekonania... to dotyka skórę dziecka... nie wiem ... a spray można na wózek i koniec :sorry:

Guziczku to nie było allegro tylko sklep internetowy, kupiłam bo mnie to i tak wyniosło ok 10 zł taniej niż na allegro.

Daj znać czy spray działa?

dentioco aj to przepraszam myślałam że allegro... spray działa już wczoraj wypróbowany no i działa:laugh2: a ty wstawiam wam zdjęcia tych naklejek co zamówiłam kiedyś :tak:

Załączniki

• SDC11595.jpg
    SDC11595.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 48
  • SDC11596.jpg
    SDC11596.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 42
Ja też kupowałam w sklepie internetowym, nie na Allegro. Zgodziłam się, raz by już mieć to z głowy, dwa, i tak mieli taniej niż wszędzie więc wrzuciłam na luz. Wczoraj wysłali, dziś powinnam mieć... Zobaczymy.

asienka r- u nas Asia odkąd zaczęła jeść stale pokarmy jadła zawsze w leżaczku i jest przyzwyczajona do takiego karmienia. Leżaczek już był jakiś czas temu za mały ale jedzenie nadal tylko w nim.:-) Myślę, ze każde dziecko jest na swój sposób ciekawe tym bardziej przy jedzeniu, tyle naokoło sie dzieje, jednak chyba pomału należy przyzwyczajać (nie koniecznie trzeba mieć krzesełko) aby potem nie biegać z łyżką po całym mieszkaniu i karmić. Uważam, ze to każdy sam podejmuje decyzje czy w krzesełku karmić czy nie- ale sie rozpisałam:-D:-D:-D
Guziczek87- naklejki śliczne:tak:

reklama
Do góry