reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

dzisiaj kupiłam Zosi buciki befado. Bardzo fajne i rozmiar 18 jest rozmiarem 18 :)

zrobiłam Zosi dzisiaj zakupy w ikei :) zyskała baldachim listek nad nowe łóżeczko, dywanik, półeczki na ścianę i siateczki na zabawki :) jak to wszystko zamontuję to zrobię Wam foto jaki ładny kącik jej zrobiłam :)

reklama
laski a ja zainwestowałam w naklejki i jest super zamówiłam na allegro 20 szt motylki kwiatki i jest super tylko foto wstawię później...bo teraz do babuni śmigamy

Uwaga,uwaga, zamówiłam właśnie wózek dla Mai;-) Espiro Magic 4 w kolorze Purple. Trochę mi zajeło szukanie go po necie,ale się udało:-)
439zł + kurier 25- wybrałam opcję za pobraniem żeby sprawdzić co i jak jak dojdzie,wolałam dopłacić 5 zł i mieć spokój. A na Allegro jest jeden jedyny w tym kolorze za 560 zł z przesyłką. Cena producenta 499 zł więc myślę, że dobra okazja;-)
Parasolkę też zamówiłam, wziełam taką zwykłą, za 35 zł z przesyłką i dziś jeszcze skoczę do Tesco po tę siatkę szarą co mi Catedra pokazywałaś;-)
Widziałam, są u nas po 16 zł. Jestem strasznie zadowolona;-) Już nie mogę się go doczekać;-)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaka jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!! Coś mi było nie tak z tym wózkiem i zadzwoniłam by potwierdzić zamówienie i wyobrazcie sobie,ze babka mi oznajmiła,ze ona najpierw sprawdzi, czy maja te wozki nie zarezerwowane dla nikogo choc pisałam do nich maila czy je maja, pisali,ze tak i ze ona jeszcze sprawdzi cene bo maja strone w przebudowie i moze byc inna cena... az sobie usiadłam... Wysłałam im juz zaliczkę 20 zł a w ogole nie wiem, czy bede miala ten wozek i za jakie pieniadze!!!!!!

Uwaga,uwaga, zamówiłam właśnie wózek dla Mai;-) Espiro Magic 4 w kolorze Purple. Trochę mi zajeło szukanie go po necie,ale się udało:-)
439zł + kurier 25- wybrałam opcję za pobraniem żeby sprawdzić co i jak jak dojdzie,wolałam dopłacić 5 zł i mieć spokój. A na Allegro jest jeden jedyny w tym kolorze za 560 zł z przesyłką. Cena producenta 499 zł więc myślę, że dobra okazja;-)
Parasolkę też zamówiłam, wziełam taką zwykłą, za 35 zł z przesyłką i dziś jeszcze skoczę do Tesco po tę siatkę szarą co mi Catedra pokazywałaś;-)
Widziałam, są u nas po 16 zł. Jestem strasznie zadowolona;-) Już nie mogę się go doczekać;-)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaka jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!! Coś mi było nie tak z tym wózkiem i zadzwoniłam by potwierdzić zamówienie i wyobrazcie sobie,ze babka mi oznajmiła,ze ona najpierw sprawdzi, czy maja te wozki nie zarezerwowane dla nikogo choc pisałam do nich maila czy je maja, pisali,ze tak i ze ona jeszcze sprawdzi cene bo maja strone w przebudowie i moze byc inna cena... az sobie usiadłam... Wysłałam im juz zaliczkę 20 zł a w ogole nie wiem, czy bede miala ten wozek i za jakie pieniadze!!!!!!

boozqowa pamiętaj o czym mówiłam apropos wózka. Jadę w środę do Olsztyna. Oni je mają po 430 zł i oprócz tego mam kartę rabatową do tego sklepu. Moja propozycja aktualna.

Mówiłam, że na ten wózek trzeba czekać.

Zadzwoniłam właśnie do tego sklepu i mają na stanie różowego za 469 ale trójkołowego i turkusowego czterokołówkę za 499 (podrożały). Do wieczora jakby co mam zadzwonić bo zarezerwowałam obydwa. W środę mogłabym Ci go wysłać boozqowa kurierem.

Aha powiedzieli, że ja od nich dostanę rabat z racji, że to mój drugi wózek u nich kupiony :)

Ostatnia edycja:
kupilam Maksowi 2 pary butków na jesien:rofl:
za a2 pary zapłaciłam 44:rofl: przecenione bo ostatnie pary-i akurat rozmiar 20- beda w sam raz na jesien:-)jedne beżowo-brązowe, a drugie szaro-czarne

z badoxxa-ładnie wyprofilowane więc myślę,, że będą ok.

aaaaa ten namiot osttani kupiłam, i do dupy jak cholera. badziew totalny. Sam się rozkłada to fakt, ale złożyc sie go nie da:eek: rurki sie powyginały i generalnie kicha. juz ten za 30zl z pepco jest lepszy:eek: no ale sprzedawca obiecał odesłac kase, nie musze namiotu odsylać więc nie jest źle;-)

tyle że nie wiem co z nim zrobić, szkoda go wywalic, tyle że nie da sie go zlozyc:-D no nic pojdzie na śmietnik:rofl:

ale dostałam kase spowrotem wiec nie jest źle:-D mam tandetny namiot(nie musiałam go odsyłać bo nie umiem go zlozyc) i kase:-D

odesłal mi razem z wysyłką:szok::rofl:

reklama
Boozqowa nie mogą Ci policzyć więcej za wózek. Tym bardziej, że się z nimi kontaktowałaś. Jeśli będą chcieli więcej to masz prawo odmówić, bo to oni odstępują od umowy a nie Ty. A zakończona aukcja jest równoznaczna z zawarciem umowy. To ich problem że nie zaktualizowali strony.

Do góry