catedra
Fanka BB :)
Dziewczyny sorki, że znowu poruszę temat fotelików, ale właśnie odkładamy kaskę i przymierzamy się do zakupu. Na 99% kupimy maxi-cosi priori, głownie dlatego,że można zmienić pozycje siedziska, no i catedra go ma. A z tego co zdążyłam zauważyć to catedra kupuje na prawdę dobre rzeczy i sprawdza przed zakupem, do czego ja niestety nie mam głowy i cierpliwości Ale mam takie pytanie- czym się różni maxi-cosi priori od maxi-cosi priori xp??
maxi cosi priori xp różni się tylko tym, że ma pasy dla dziecka z napinaczem więc zapinasz dziecko tak jak siebie w samochodzie (trochę wygodniejsze jak się bardzo często jeździ, jak jeździsz rzadko niepotrzebny gadżet a kosztuje jakieś 200-300 zł więcej)
jak masz więcej pieniążków to bdb są foteliki kiddie, maxi cosi tobi, cybexy....
jak powiesz mi ile chcesz wydać to Ci pomogę wybrać coś dobrego. Ale i tak licz się z tym, że niektóre będziesz musiała przymierzyć do samochodu czy Ci pasów starczy. Do maxi cosi starczy NA PEWNO W KAŻDYM samochodzie
Catedra mam pytanie, tak na twoje eksperckie oko ta parasolka co wstawiłaś link pasowałaby do x-landera?
Medeuska od 17 czerwa w Lidlu będzie namiot plażowy za 40 zł
LIDL
Na pewno będzie pasować bo ma uniwersalnie regulowane mocowanie. I na okrągłej rączce zaczepisz i na owalnej (ja mam taką owalną). Ale widzialam na żywo oryginalne parasolki do xlanderów i są super jakościowo