reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Witam dziewczyny, jeszcze u Was nie pisałam ale na pewno posłużycie mi radą:)
Muszę kupić pierwsze buty a zupełnie nie mam o tym pojęcia (tzn wydaję mi się że muszę młody wspina się po meblach i zaczyna chodzić naokoło stołu i myślę że jakieś paputki powinien mieć). Może któraś z Was ma już ten temat przerobiony.:)

najlepsze skarpetki z abs jak poleca moja koleżanka :) ale jak maluch ma nóżkę poniżej rozmiaru 19 to nie kupisz niestety chodzących butków :/ wiem coś na ten temat :p

reklama
A ja wylicytowałam takie fajne buciki z Zary za nieduże pieniążki, będą na później ale bardzo mi się podobają
ZARA wiosna - śliczne baleriny NOWE roz. 20 (1061772890) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

buciki śliczne:tak: idealne dla małej damy:-)
u Was rozmiar 20 na później, a ja już musiałam butki w tym rozmiarze odłożyć:baffled: Obecnie Szymon nosi rozmiar 22 (biorąc pod uwagę, że butki mają być troszkę większe)

medeuska mi też najbardziej podoba się ten ostatni namiot. Wygląda na porządny i taki głębszy.

najlepsze skarpetki z abs jak poleca moja koleżanka :) ale jak maluch ma nóżkę poniżej rozmiaru 19 to nie kupisz niestety chodzących butków :/ wiem coś na ten temat :p
Sorki,że się wtrącę, ale kupi, kupi najmniejszy rozmiar 18. Filipowi zakupiłam. W domu chodzi tzn usiłuje w samych skarpetkach a po podwórku spacerujemy w butkach.

Dziewczyny sorki, że znowu poruszę temat fotelików, ale właśnie odkładamy kaskę i przymierzamy się do zakupu. Na 99% kupimy maxi-cosi priori, głownie dlatego,że można zmienić pozycje siedziska, no i catedra go ma. A z tego co zdążyłam zauważyć to catedra kupuje na prawdę dobre rzeczy i sprawdza przed zakupem, do czego ja niestety nie mam głowy i cierpliwości:zawstydzona/y: Ale mam takie pytanie- czym się różni maxi-cosi priori od maxi-cosi priori xp??

dentico 29- butki sliczne,
a ja juz kupilam krzeselko i to za mniej niz byla licytacja, opcja kup teraz:tak: okazalo sie ze ten sam sprzedawca wystawil na licytacje jedno krzeselko i inni sie bili a ja znalazlam za mniej i kupilam od razu:-D

reklama
dzieki dentico:-)
wlasnie dzisiaj zakupiłam ten ostatni- bo nie ma rurek-łatwo si erozklada sklada- nie trzeba sie bawic z wkladaniem rurek i skłądaniem.

aaaaa taki sam jak Ty dałaś z lidla w Pepco teraz ma być za 30 cały niebieski:-)

Do góry