reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziś natknęłam się na krzesełko o którym była tu mowa :tak: to firma Dreambaby
http://www.babyclub.pl/product-pol-3286-Skladane-krzeselko-do-wanny-Dreambaby-PCR610.html na allegro widziałam po 45 złociszy
jeszcze takie cuda z tego typu
http://www.babyclub.pl/cat-pol-1232989318-Pielegnacja-i-zdrowie-Mycie-i-kapiel-Bezpieczna-kapiel.html

Odnośne kocyków to powiedzcie mi proszę czy te Drewexa to są takie dwustronne tzn. czy każda ze stron kocyka nadaje się do „pokazania światu” bo ja mam jakieś takie ,że tylko jedna strona jest fajna puszysta a druga do pokazywania w ogóle się nie nadaje i przeszkadza mi to bardzo jak np. wiatr zawieje itp.
Catedro Ty kiedyś na fotce miałaś taki fajowy kocyk z jednej str. puszysty brąz misiek a z drugiej niebieskie/turkusowe zworki chyba :tak: jaka to firma i ile takie cudo kosztuje?

kms ja mam ten kocyk beżowy ze smyka. Ale on jest mega ciepły i puchaty :) nie pamietam ile dałam ale nie więcej niż 50 zł
a ten drewexu jest dwustronny i DUŻY a to najwazniejsze. I mięciutki jak kaczuszka :D i dałam 49 za niego

boozqowa wklejam foto jak to wygląda z siatką. A ja dokupiłam parasolkę za 70 zł marki kees z filtrami uv tyle, że srebrną bo jakoś mi lepiej pasowała niż różowa

oktoh5.jpg

2ngzm8k.jpg

nie mam foto z zamontowaną parasolką ale to taka
KEES PARASOLKA DO WÓZKA DZIEC. FILTR UV faktor 30 (1056409883) - Aukcje internetowe Allegro
kolor silver

a siatkę też mam szarą i powiem Ci że wszystko się ładnie komponuje

reklama
Dzięki śliczne za foty!
Kurde, super rozwiązanie! Muszę nabyć taką siatkę! Tylko cholera nie wiem, gdzie u mnie w mieście znajdę...;/
W sumie to on ma srebrne elementy więc jak najbardziej pasuję. Kto wie,może też się szarpnę na srebrną:p Łatwiej dobrać bo z różami i fioletami to różnie bywa z odcieniem;-)
ale się nakręciłam na ten wózek! :p

Dzięki Cate :tak::-)
No to kolejne pytanie :-D jak gatunkowo ten Kees? Bo już od jakiegoś czasu mam zamiar kupić od tego właśnie sprzedawcy taką torbę do wózka NOWOŚĆ KEES super lekka TORBA do każdego wózka (1068186453) - Aukcje internetowe Allegro i na zimę śpiworek KEES ŚPIWÓR/ŚPIWOREK wodoszczelny-oddychajacy (1056411089) - Aukcje internetowe Allegro
ta parasolka jest super jakości. Ogólnie nie widziałam akurat tych rzeczy co mi pokazujesz ale kees ma raczej dobre jakościowo rzeczy. Widziałam zwykłą torbę do wózka i jest bdb
fajny ten śpiworek :) chyba też taki kupię bo jest naprawde bardzo ładny. Tylko poczekam do jesieni :)
Dzięki śliczne za foty!
Kurde, super rozwiązanie! Muszę nabyć taką siatkę! Tylko cholera nie wiem, gdzie u mnie w mieście znajdę...;/
W sumie to on ma srebrne elementy więc jak najbardziej pasuję. Kto wie,może też się szarpnę na srebrną:p Łatwiej dobrać bo z różami i fioletami to różnie bywa z odcieniem;-)
ale się nakręciłam na ten wózek! :p

ja swoją kupiłam w tesco :p w każdym lepszym sklepie dziecięcym. To jest uniwersalna siatka...
nakręciłaś się :p a wiesz, że na ten wózek trzeba czekać około miecha? ten turkusowy jest też baaardzo ładny na żywo :)
widzę je na allegro po 500 zł. Jak chcesz to Ci kupię w Olsztynie za 430 :p

dziewczyny :-)poproszę o poradę dotycząca takiego krzesełka- ma kolka z tylu łatwo wiec przeciągnąć a i taki bolec na siedzeniu w środku żeby maluch nie zssunal sie
P.H.U eKropka - Wózek CHICCO Tanio Fotelik kojec zabawki spacerówka hauck chicco fisher price mamtu baby "e kropka" Taniocha chodzik smoczek butelka okazjia Tanie wózki super cena - MAMTU KRZESEŁKO DO KARMIENIA TRON, GREEN

krzesełko bardzo fajne i ma wszystko co potrzebujesz od dobrego krzesełka

Ostatnia edycja:
No co ty mówisz???? Miesiąc?? Ja mam w moim mieście taki sklep nie duży z artykułami dziecięcymi i tam mają właśnie wózki i reszte rzeczy z Espiro. Musiałabym się przejść i się zoientować... Kurde, to mnie teraz rozbiłaś:-p Chociaż też muszę poczekać na kasę od siostry. Nie wiem, czy przyśle mi w czerwcu, czy da jak przyleci w połowie lipca. W razie "W" to Cię wykorzystam;-)
A co do tego turkusu to też bardzo mi się podobał w GTXie. Jak zobaczyłam na żywo, po tym jak już miałam zielonego w domu to strasznie mi się spodobał. Taki żywy, no piekny! Kto wie, może wtedy bym wzieła zamiast zieleni właśnie turkus;-)

musze kupić małemu na basen jakiś namiot zeby sloće na iego nie swieciło i zastanawiam sie który:confused:

NAMIOT PLAZOWY PARAWAN DISNEY KUBUS PUCHATEK 72035 (1065446777) - Aukcje internetowe Allegro

Namiot PLAŻOWY Disney Kubus Puchatek Auta CARS (1071744239) - Aukcje internetowe Allegro

NAMIOT PLAŻOWY FIRMY Hi-TEC WIATROCHRON (1071524746) - Aukcje internetowe Allegro

mm2s-NAMIOT PLAŻOWY WĘDKARSKI WIATROCHRON XX1245 (1060391520) - Aukcje internetowe Allegro

NAMIOT PLAŻOWY W ETUI na plażę 2 KOLORY KURIER! (1072742879) - Aukcje internetowe Allegro

najchetniej bym kupiła ten najtanszy:-D
ale boje sie ze to bedzie taka tandeta ze zaraz sie rozpadnie:-D

najbardziej zastanawiam się nad hi-tec i nad tym ostatnim,
bo te dzieciece to chyba bez sensu kupowac teraz. Bajki się zmieniają, a on i tak teraz nie rozumie jeszcze;-) chociaż.... za rok? hmmm nie wiem:-D

Witam dziewczyny, jeszcze u Was nie pisałam ale na pewno posłużycie mi radą:)
Muszę kupić pierwsze buty a zupełnie nie mam o tym pojęcia (tzn wydaję mi się że muszę młody wspina się po meblach i zaczyna chodzić naokoło stołu i myślę że jakieś paputki powinien mieć). Może któraś z Was ma już ten temat przerobiony.:)

reklama
Nina śmiga na bosaka, skarpetki od razu ściąga,poza tym ślizga się w nich i parę razy pocałowała się przez to z podłogą ;-p A o butach pomyślę dopiero, gdy zacznie sama chodzić, nie przy meblach..

Do góry