reklama
boozqowa
Październik 09'
Dziewczyny, ja mam pytanie odnośnie spacerówki, a dokładnie Espiro Magic 4. Można powiedzieć, że jestem zdecydowana. Chcę wystawić wózek na allegro, gondola i spacerówka Espiro GTX i kupić Mai spacerówkę Magic 4 i fotelik. Tzn. Może moja siostra się nam dorzuci do wózka to wtedy będę chciała lepszy fotelik, bo nie ukrywam, że to o fundusze chodzi.
I chciałam Was prosić (wiem, że to pewnie było już nie raz, nie dwa wałkowane,ale jeżeli to by nie było żadnym problemem) o wypisanie wad i zalet tego wózka... Jak się prowadzi, jak się składa, jak jest z oparciem itp. A, i jeszcze czy jest regulowany podnóżek, tzn czy jest mozliwośc by podnóżek był na wysokości siedziska-nie wiem czy zrozumiale napisałam... Najbardziej mnie boli to, że nie ma przekładanych rączek bo uwielbiam chodzić z Mają gdy ona jest twarzą do mnie. Po prostu lubię na nią patrzeć...
I chciałam Was prosić (wiem, że to pewnie było już nie raz, nie dwa wałkowane,ale jeżeli to by nie było żadnym problemem) o wypisanie wad i zalet tego wózka... Jak się prowadzi, jak się składa, jak jest z oparciem itp. A, i jeszcze czy jest regulowany podnóżek, tzn czy jest mozliwośc by podnóżek był na wysokości siedziska-nie wiem czy zrozumiale napisałam... Najbardziej mnie boli to, że nie ma przekładanych rączek bo uwielbiam chodzić z Mają gdy ona jest twarzą do mnie. Po prostu lubię na nią patrzeć...
catedra
Fanka BB :)
zalety:
wciągniesz go wszędzie bo podskakuje delikatnie na schodach
amortyzacja rewelacyjne przez konstrukcję ramy
rozkładany do poziomu
lekki
super się prowadzi- samonastawne koła z możliwością blokady wielkościowo okej
składa się tak, że go mieszczę za siedzeniem w peugeocie 106
regulowany podnóżek może być na równi z siedzeniem
wady:
mały kosz na zakupy (ja zamontowałam dodatkową siatkę taką z canpola za 15 zika
więcej nie zauważyłam
wciągniesz go wszędzie bo podskakuje delikatnie na schodach
amortyzacja rewelacyjne przez konstrukcję ramy
rozkładany do poziomu
lekki
super się prowadzi- samonastawne koła z możliwością blokady wielkościowo okej
składa się tak, że go mieszczę za siedzeniem w peugeocie 106
regulowany podnóżek może być na równi z siedzeniem
wady:
mały kosz na zakupy (ja zamontowałam dodatkową siatkę taką z canpola za 15 zika
więcej nie zauważyłam
wiesienka123
mama Asi
kasiulec- jeszcze nie ma, ale tutaj jak zaczyna sie wyprzedaz to od 4 rano sa otwierane, wtedy jest dzicz, ludzie zachowuja sie jak zwierzaki, czasami warto jechac ale kolejki sa ogromne ludzie potrafia stac przed sklepem cala noc, ja bylam raz o 7 jak bylam w ciazy i nie pojade wiecej, mozna tez kupic fajne rzeczy o ludzkich godzinach. Ja zawsze kupuje takie paki czyli po 2-3 sztuki jest nie sa rozerwane, a nawet jak sa to cena tez przystepna - raz udalo mi sie wytargowac cene przy kasie. W Zarze tez maja mega przeceny, ale trzeba poczekac- ja poluje w centrach handlowych, w ciazy kupowalam Asi ciuszki po 3-4 euro za komplety.
Amelkowa
Fanka BB :)
Ale ja też na lumpach wyciągam bardzo często nextowe ciuchy...
jakiś czas temu w lumpach wyciągnęłam sukienkę zary
dokładnie, ja kiedyś znalazłam czaderskie dwie pary dżinsów dla chłopczyka na 62 i kupiłam je za 3zł sztuka Dałam przyjaciółce, której synek akurat nosił ten rozmiar
swoje cuda może sfotografuję, bo jakoś nie miałam weny żeby się chwalić ;-)
boozqowa
Październik 09'
Dzięki wielkie Cate! Wszystko co mnie martwiło to wyszło na plus;-) Super! Bardzo się cieszę! Co do kosza na zakupy- przyzwyczaiłam się do tego... W moim GTXie też jest mały. Wychodzi na to, że kupię Espiro magic 4 różowy. Na pewno nie zielony Siostra dorzuca się 350 zł więc super:-) Już potwierdziła;-)
A ta siatka to jak mniej więcej wygląda? i gdzie się montuje?
Będę chciała też torbę do wózka i parasolkę dokupić. Polecacie coś może?:-)
A ta siatka to jak mniej więcej wygląda? i gdzie się montuje?
Będę chciała też torbę do wózka i parasolkę dokupić. Polecacie coś może?:-)
reklama
Dziś natknęłam się na krzesełko o którym była tu mowa to firma Dreambaby
http://www.babyclub.pl/product-pol-3286-Skladane-krzeselko-do-wanny-Dreambaby-PCR610.html na allegro widziałam po 45 złociszy
jeszcze takie cuda z tego typu
http://www.babyclub.pl/cat-pol-1232989318-Pielegnacja-i-zdrowie-Mycie-i-kapiel-Bezpieczna-kapiel.html
Odnośne kocyków to powiedzcie mi proszę czy te Drewexa to są takie dwustronne tzn. czy każda ze stron kocyka nadaje się do „pokazania światu” bo ja mam jakieś takie ,że tylko jedna strona jest fajna puszysta a druga do pokazywania w ogóle się nie nadaje i przeszkadza mi to bardzo jak np. wiatr zawieje itp.
Catedro Ty kiedyś na fotce miałaś taki fajowy kocyk z jednej str. puszysty brąz misiek a z drugiej niebieskie/turkusowe zworki chyba jaka to firma i ile takie cudo kosztuje?
http://www.babyclub.pl/product-pol-3286-Skladane-krzeselko-do-wanny-Dreambaby-PCR610.html na allegro widziałam po 45 złociszy
jeszcze takie cuda z tego typu
http://www.babyclub.pl/cat-pol-1232989318-Pielegnacja-i-zdrowie-Mycie-i-kapiel-Bezpieczna-kapiel.html
Odnośne kocyków to powiedzcie mi proszę czy te Drewexa to są takie dwustronne tzn. czy każda ze stron kocyka nadaje się do „pokazania światu” bo ja mam jakieś takie ,że tylko jedna strona jest fajna puszysta a druga do pokazywania w ogóle się nie nadaje i przeszkadza mi to bardzo jak np. wiatr zawieje itp.
Catedro Ty kiedyś na fotce miałaś taki fajowy kocyk z jednej str. puszysty brąz misiek a z drugiej niebieskie/turkusowe zworki chyba jaka to firma i ile takie cudo kosztuje?