reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
a w jaki sposób można uregulować płatność za ciuchy?
ja mam lepszy pomysł - choć polecimy do Anglii
Niegłupi pomysł Mam dwie koleżanki, które co roku latają do Anglii na wyprzedaże i mówią, że na prawdę im się to opłaci...
catedra
a w jaki sposób można uregulować płatność za ciuchy?
ja mam lepszy pomysł - choć polecimy do Anglii
Kaśka zabiję Cię do samego primarka warto a podobno na wyspach już wyprzedaże
wiesienka123
mama Asi
zapraszamy, zapraszamy:-);-) ja mam dużo miejsca,moja siostra jak przylatuje to zawsze za mało kasy ma, a wtedy dobra chrzestna kupuje:-), ja dziś oddalam rzeczy już za małe na Asie dla powodzian zbierają do końca czerwca w pl kościele, niech maja jakieś maluchy
kasiulec -karta kredytowa:-)
kasiulec -karta kredytowa:-)
reklama
catedra
wogóle to będąc w olsztynie dokupiłam Zosi do nowego łóżeczka zestaw pościeli
DREWEX
duży kocyk z drewexa zielony 135x100 bo mi się pociła pod kołderką i chciałam mieć "wsad" do pościeli
DELIKATNY KOCYK-PLED PISTACJA ZEBRA DREWEX 70x100! (1058034217) - Aukcje internetowe Allegro
aha... i kupiłam jej w pepco za 80 zł basenik z takimi śmiesznymi rzeczami naokoło. Basenik jest bardzo duży i ma takie kwiatki na pałąkach, dmuchaną ślizgawką, śmiesznego węża naokoło i takiego dmuchanego kwiatka który jest prysznicem po podłączeniu węża ogrodowego
stoi nadmuchany u mojej mamy ZOCHA JEST ZACHWYCONA ponieważ tymczasowo spełnia rolę placu zabaw w dużym pokoju
DREWEX
duży kocyk z drewexa zielony 135x100 bo mi się pociła pod kołderką i chciałam mieć "wsad" do pościeli
DELIKATNY KOCYK-PLED PISTACJA ZEBRA DREWEX 70x100! (1058034217) - Aukcje internetowe Allegro
aha... i kupiłam jej w pepco za 80 zł basenik z takimi śmiesznymi rzeczami naokoło. Basenik jest bardzo duży i ma takie kwiatki na pałąkach, dmuchaną ślizgawką, śmiesznego węża naokoło i takiego dmuchanego kwiatka który jest prysznicem po podłączeniu węża ogrodowego
stoi nadmuchany u mojej mamy ZOCHA JEST ZACHWYCONA ponieważ tymczasowo spełnia rolę placu zabaw w dużym pokoju
Ostatnia edycja: