reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
zapraszamy, zapraszamy:-);-):-D ja mam dużo miejsca,moja siostra jak przylatuje to zawsze za mało kasy ma, a wtedy dobra chrzestna kupuje:-), ja dziś oddalam rzeczy już za małe na Asie dla powodzian zbierają do końca czerwca w pl kościele, niech maja jakieś maluchy:tak:
kasiulec -karta kredytowa:-)

mi się strasznie podobają wzory ubrań dla dzieci w nexcie :) są słodkie po prostu i śliczne a do tego rewelacyjne gatunkowo :)

Petinko ja też potwierdzę jakość ubranek z nexta, dlatego że my mamy ich bardzo dużo z lumpków i powiem Ci że większość wyglądała jak nowe, i do tej pory tak jest :tak:

reklama
wogóle to będąc w olsztynie dokupiłam Zosi do nowego łóżeczka zestaw pościeli

DREWEX

duży kocyk z drewexa zielony 135x100 bo mi się pociła pod kołderką i chciałam mieć "wsad" do pościeli
DELIKATNY KOCYK-PLED PISTACJA ZEBRA DREWEX 70x100! (1058034217) - Aukcje internetowe Allegro

aha... i kupiłam jej w pepco za 80 zł basenik z takimi śmiesznymi rzeczami naokoło. Basenik jest bardzo duży i ma takie kwiatki na pałąkach, dmuchaną ślizgawką, śmiesznego węża naokoło i takiego dmuchanego kwiatka który jest prysznicem po podłączeniu węża ogrodowego :)

stoi nadmuchany u mojej mamy ZOCHA JEST ZACHWYCONA ponieważ tymczasowo spełnia rolę placu zabaw w dużym pokoju :)

Ostatnia edycja:
Do góry