reklama
catedra
Fanka BB :)
buehehehehehehe KOLEJNA ZAKUPOHOLICZKA DDDDD
UPRZEJMIE DONOSZĘ, ŻE PANI W NEXCIE PRZEPOWIEDZIAŁA WYPRZEDAŻE NA KONIEC CZERWCA- POCZĄTEK LIPCA
ahh... ważna informacja. Pani w nexcie powiedziała, że jak się ma kogoś w uk to next przesyła wszystko z katalogu do domu (ale w uk) Kasiulec uśmiechamy się pięknie do kogoś ????
UPRZEJMIE DONOSZĘ, ŻE PANI W NEXCIE PRZEPOWIEDZIAŁA WYPRZEDAŻE NA KONIEC CZERWCA- POCZĄTEK LIPCA
ahh... ważna informacja. Pani w nexcie powiedziała, że jak się ma kogoś w uk to next przesyła wszystko z katalogu do domu (ale w uk) Kasiulec uśmiechamy się pięknie do kogoś ????
Ostatnia edycja:
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
W Irlandii też jest NEXT
lysa_d
Catedra od nas wyslanie 20kg paczki przez kosciol Polski kosztuje 20 funtow wiec jezeli by ci sie oplacalo to ja chetnie moge wam wyslac Jezeli zbierze sie kilka osob do podzialu tylko koztow wysylki to bedzie sie oplacalo bo 20kg dzieciecych ciuszkow to bardzo duzo, my jak sie pakujemy na wyjazd to mamy walizke dla Zuzi 15kg i moglabym pol jej szafy zabrac Jakby co to dajcie znac ;-)
heheahh... ważna informacja. Pani w nexcie powiedziała, że jak się ma kogoś w uk to next przesyła wszystko z katalogu do domu (ale w uk) Kasiulec uśmiechamy się pięknie do kogoś ????
mało Ci rzeczy w polskim next?
Kasiulec chyba kupiłyśmy tę samą gazetę buehehehehehehehe też się na ten rower napaliłam. Jego cena stanowczo mnie ostudziła
no
czarodziejka87
catedra dzisiaj w końcu doszła do nas ta siateczka na jedzenie. Od razu wyparzyłam i dałam Szymkowi. Był zachwycony:-)
tylko sprzedawca się pomylił i dwa razy wysłał nam paczkę
tylko sprzedawca się pomylił i dwa razy wysłał nam paczkę
reklama
catedra
hehe
mało Ci rzeczy w polskim next?
no właśnie nie ma sporo rzeczy
a ten pomysł z paczką to mi się podoba