reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

czarodziejka są- ja o nich mówilam wlasnie, ze dla mnie są niewygodne, bo nie da się kupy zwinąć:-D

są różowe i zieelone(dla chłopców) w rossmanie... i w auchanie, nigdzie wiecej nie widzialam

reklama
Czarodziejka, ja Ci mogę powiedzieć jak się żabka sprawuje bo mam ją od jakiegoś czasu. Ogólnie jest o tyle fajna, że młodzież do wody nie fiknie i się bawi, ale jest problem z wyjęciem delikwenta. Ta przednia część po prostu powinna być otwierana, wtedy dzieciaczek nie ma poobcieranych nóg. Ja wprawdzie doszłam już do takiej wprawy, że nie zahaczam, ale wygodniej by było z otwarciem. Dużo wody nie potrzeba, tam nawet masz taką kreskę, do której powinna być woda, ale ja jakoś leję jej trochę więcej ;-)

dzięki gemelo:happy2: na razie jeszcze jakoś dajemy radę się kąpać w wanience, ale po przeprowadzce chyba kupię żabkę, bo raczej nic innego nie ma co by miało otwierany przód:confused:
medeuska, a ja jestem z nich zadowolona:tak:A może byly innej firmy? Te są Pampersa. Szymon przed chwilą zrobił kupkę i bez problemu można je rozerwać po bokach i zwinąć, a do tego mają jeszcze przyklejony z tył taki pasek klejący, żeby jak pampka się zwinie to się nie rozleciał.

czarodziejka pampersa- tyle że nie mają tego paska klejącego.... rozrywac rozrywałam tylko wlasnie o to zwiniecie mi chodziło:-D
jednak wole zwykłe- ja je zawsze na takie mini zwine ze nic z nich nie czuć:rofl:

czarodziejka pampersa- tyle że nie mają tego paska klejącego.... rozrywac rozrywałam tylko wlasnie o to zwiniecie mi chodziło:-D
jednak wole zwykłe- ja je zawsze na takie mini zwine ze nic z nich nie czuć:rofl:

:-D:-D:-D też tak robię- mini prezenciki hehe
jakby te majtasy nie miały tego paseczka też by mi się nie podobały:tak: ale z tym paseczkiem zrobiłam dzisiaj mini naleśnika:-D

ja potwierdzam to co mówi gemelo na temat krzesełka... chociaż muszę przyznać, że Zośka UWIELBIA te krzesełko :)

reklama
Kasiulec chyba kupiłyśmy tę samą gazetę :D buehehehehehehehe też się na ten rower napaliłam. Jego cena stanowczo mnie ostudziła :D

Do góry