reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

catedra jakbyś mogła t sprawdz mi jeszcze czy wystarczająca jest pozycja do spania- Maks nie musi miec całkiem lezącej ale kolezanki mi odradzają bo się nie rokłąda jak priori.....

reklama
abwgdzl w tym sęk, że to już jest maksymalna kwota.... juz dokładam 150 zeby miec britaxa.... a co do cybexa to znów nie do konca wiadomo czy sprawdza się ta osłona brzuszna tak naprawde... bo na manekinach to tez bywa inaczej;-) manekin się nie poskarży co go boli;-)

catedra jakbyś mogła t sprawdz mi jeszcze czy wystarczająca jest pozycja do spania- Maks nie musi miec całkiem lezącej ale kolezanki mi odradzają bo się nie rokłąda jak priori.....

bardzo odradzam cybexa:/ miałam okazję kupić ale on się NIE NADAJE dla tak małych dzieci jak nasze.....
sprawdzę jutro... obawiam się, że ten sklep to zalało bo on jest w dole :/ ale przejdę się jutro zobaczyć

Jeśli ktoś będzie przejazdem przez Wielką Brytanię albo znajomi będą wracać z wysp to polecam zakupić przy okazji fotelik Britaxa w jednym ze sklepów internetowych, np. w Bambino Direct.

Duo Plus można kupić za £146.95
King Plusa już za £75.00 (~375 PLN za sprawdzony fotelik z oceną 4)
a King TS Plusa za £114.95

znacznie taniej niż w Polsce.

Pozdrawiam,
KR

reklama
dentico zakupki świetne. Daj znać jak spisuje się ta żabka do kąpieli, bo też chcę ją kupić i czy musi być do niej dużo wody?
My dzisiaj byliśmy na zakupach w Niemczech- uzupełniliśmy zapasy w barku:-) Oczywiście najwięcej rzeczy dostał Szymon (mama z tatą dostali po jednej bluzce;-))
Kupiłam młodemu fajne pampki, zakładane jak majtki. Super są:tak: Ciekawe czy można takie dostać w Polsce, bo jak dotąd ich nie widziałam...

Do góry