reklama
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Dentico- a do siateczki wkładasz całą cząstkę jabłuszka??
A widzieliście tablice rejestracyjne do wózków, uśmiałam się dziś
Tabliczka z imieniem na wózek dziecięcy
A widzieliście tablice rejestracyjne do wózków, uśmiałam się dziś
Tabliczka z imieniem na wózek dziecięcy
czarodziejka87
Fanka BB :)
My mamy taką tablicę, ale przyczepioną do szyby w samochodzie Bardzo popularne są te tablice, u nas co drugi wózek taka ma.
catedra
abwgdzl w tym sęk, że to już jest maksymalna kwota.... juz dokładam 150 zeby miec britaxa.... a co do cybexa to znów nie do konca wiadomo czy sprawdza się ta osłona brzuszna tak naprawde... bo na manekinach to tez bywa inaczej;-) manekin się nie poskarży co go boli;-)
catedra jakbyś mogła t sprawdz mi jeszcze czy wystarczająca jest pozycja do spania- Maks nie musi miec całkiem lezącej ale kolezanki mi odradzają bo się nie rokłąda jak priori.....
bardzo odradzam cybexa:/ miałam okazję kupić ale on się NIE NADAJE dla tak małych dzieci jak nasze.....
sprawdzę jutro... obawiam się, że ten sklep to zalało bo on jest w dole :/ ale przejdę się jutro zobaczyć
Jeśli ktoś będzie przejazdem przez Wielką Brytanię albo znajomi będą wracać z wysp to polecam zakupić przy okazji fotelik Britaxa w jednym ze sklepów internetowych, np. w Bambino Direct.
Duo Plus można kupić za £146.95
King Plusa już za £75.00 (~375 PLN za sprawdzony fotelik z oceną 4)
a King TS Plusa za £114.95
znacznie taniej niż w Polsce.
Pozdrawiam,
KR
Duo Plus można kupić za £146.95
King Plusa już za £75.00 (~375 PLN za sprawdzony fotelik z oceną 4)
a King TS Plusa za £114.95
znacznie taniej niż w Polsce.
Pozdrawiam,
KR
Ja dziś kupiłam Julce taką huśtawke :-)( zgapiłam od ciebie Kasiulec , świetnie wygląda)
BEZPIECZNA HUŚTAWKA Z GRZECHOTKAMI 3w1 DLA DZIECI (1053989764) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze chce pomalutku małą do wanny uczyć i kupiłam to krzesełko:-)
SMOBY COTOONS Siedzisko do Kapieli ŻABKA Interakt (1055380950) - Aukcje internetowe Allegro
BEZPIECZNA HUŚTAWKA Z GRZECHOTKAMI 3w1 DLA DZIECI (1053989764) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze chce pomalutku małą do wanny uczyć i kupiłam to krzesełko:-)
SMOBY COTOONS Siedzisko do Kapieli ŻABKA Interakt (1055380950) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
czarodziejka87
dentico zakupki świetne. Daj znać jak spisuje się ta żabka do kąpieli, bo też chcę ją kupić i czy musi być do niej dużo wody?
My dzisiaj byliśmy na zakupach w Niemczech- uzupełniliśmy zapasy w barku:-) Oczywiście najwięcej rzeczy dostał Szymon (mama z tatą dostali po jednej bluzce;-))
Kupiłam młodemu fajne pampki, zakładane jak majtki. Super są Ciekawe czy można takie dostać w Polsce, bo jak dotąd ich nie widziałam...
My dzisiaj byliśmy na zakupach w Niemczech- uzupełniliśmy zapasy w barku:-) Oczywiście najwięcej rzeczy dostał Szymon (mama z tatą dostali po jednej bluzce;-))
Kupiłam młodemu fajne pampki, zakładane jak majtki. Super są Ciekawe czy można takie dostać w Polsce, bo jak dotąd ich nie widziałam...