reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

własnie tym brązowym się boje że będzie non stop brudny... bo ma bardo jasne wstawki

środek samochodu mam czarny.. myślałam nad czarnym albo bjorn.. bjorn boje sie ze na zywo bedzie wyglądał gorzej...w sumie sama nie wiem jaki chce kolor:rofl:

a samochod i tak w przyszlym roku bede zmieniac:-D

poza tym tak sie zastanawiam.. bo on nie ma żadnej wkladki- poduszki itp... tobi jest fajny ale nie na moja kieszen... myślałam jeszcze nad britaxem... i nie wiem...:confused:

w testach mial taki wynik jak priori...

BRITAX / ROMER EVOLVA 123 9-36KG OD RĘKI URSYNÓW (1063431540) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
catedra a jak z utrzymaniem czystosci takiego gladkiego fotelika?

te ciemnobrązowe wstawki są ze materiału takiego, że przejedziesz wilgotną szmatką i jest czysty, te jasne są bawełniane więc pranie. Weźcie pod uwagę, że ciemny kolor w lato nie będzie super bo się będzie bardzo nagrzewał. Ja często wstawiam pranie więc i tak raz na jakiś czas będę wrzucać do prania tapicerkę

własnie tym brązowym się boje że będzie non stop brudny... bo ma bardo jasne wstawki

środek samochodu mam czarny.. myślałam nad czarnym albo bjorn.. bjorn boje sie ze na zywo bedzie wyglądał gorzej...w sumie sama nie wiem jaki chce kolor:rofl:

poza tym tak sie zastanawiam.. bo on nie ma żadnej wkladki- poduszki itp... tobi jest fajny ale nie na moja kieszen... myślałam jeszcze nad britaxem... i nie wiem...:confused:

BRITAX / ROMER EVOLVA 123 9-36KG OD RĘKI URSYNÓW (1063431540) - Aukcje internetowe Allegro

te wstawki nie są tak do końca jaśniutkie bo mają na żywo kolor cafe latte :)
a britax jest mniejszy od maxi cosi... zdecydowanie węższy i jak wsadziłam w niego Zośkę to była unieruchomiona :/ poza tym foteliki z większym rozstawem kg są robione na testach dla skrajnych grup czyli 9 kg i 36 a pośrodku tej grupy wagowej nie wiadomo jak się zachowują i jak z ich bezpieczenstwem... ja w tym foteliku dziecka większego niż 18 kg nie widzę... no chyba, że totalnego chudziaka patyczaka :D

jakby co to ten sklep jest na ulicy obok mnie :D mam pięć minut drogi więc jak chcesz to mogę go oblukać na żywo i z Zochę jeszcze raz powsadzać :)

Ostatnia edycja:
cate jeeeeeej jakbyś mogła to byłabym wdzięczna.... bo u mnie nie ma ŻADNEGO sklepu żeby obejrzeć foteliki:angry: jeden mam 30km od żor... byłam tam i za bardzo tam wyboru nie ma... wizialam tylko priori na zywo... wlasnie kolor bjorn.. tyle e to był taki do pokazów i on był zniszczony, bo dużo niz dzieci na próbe jeżdziły... wtedy mi sie nie podobał, a nie mieli nowego w tym kolorze:-D

aha jeszcze ponoć w ultra jest regulacja szerokości, jakbyś mogła mi to sprawdzić....;-)

Ostatnia edycja:
cate jeeeeeej jakbyś mogła to byłabym wdzięczna.... bo u mnie nie ma ŻADNEGO sklepu żeby obejrzeć foteliki:angry: jeden mam 30km od żor... byłam tam i za bardzo tam wyboru nie ma... wizialam tylko priori na zywo... wlasnie kolor bjorn.. tyle e to był taki do pokazów i on był zniszczony, bo dużo niz dzieci na próbe jeżdziły... wtedy mi sie nie podobał, a nie mieli nowego w tym kolorze:-D

aha jeszcze ponoć w ultra jest regulacja szerokości, jakbyś mogła mi to sprawdzić....;-)

jak mam przymierzać Zośkę to dopiero po 14stm czerwca. Jak mam iść sama go oblukać to najwcześniej w piątek to zrobię bo wyjeżdżam dzisiaj wieczorem

ja dodatkowo kupie pokrowiec frotte na lato.

a ja go widziałam i mi się nie podoba :/ takie badziewie za kupę kasy :/ ogólnie wydaje mi się, że jest niepotrzebny do tego fotelika bo on ma fajny ten materiał taki przewiewny, że na pewno nie odparzy ani nic z tych rzeczy

Jeśli chcesz już kupić 9-36kg to pamiętaj, że starczy Ci on na długo i zastanów się czy nie warto dołożyć teraz 200-300 zł, żeby kupić coś co ma w testach ocenę 4 (zamiast 3).

Może Cybex Pallas
new 2010! FOTELIK CYBEX PALLAS 9-36KG WYS. 24H !!! (1057721658) - Aukcje internetowe Allegro

?

Pozdrawiam,
KR

reklama
abwgdzl w tym sęk, że to już jest maksymalna kwota.... juz dokładam 150 zeby miec britaxa.... a co do cybexa to znów nie do konca wiadomo czy sprawdza się ta osłona brzuszna tak naprawde... bo na manekinach to tez bywa inaczej;-) manekin się nie poskarży co go boli;-)

Do góry