reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Potwierdzam solidność peg perego, my mamy stary model Atlantico po Krystianie, wtedy kupowaliśmy nowy wózeczek, Krystiana woziliśmy w niej od 4 miesiąca do ponad 3 lat i teraz wożę w nim Ignacego od urodzenia (dokupilismy gondolę na początek) i wg mnie wózek jest nie do zdarcia. Jedyne co to te nowe modele peg perego są bardziej przemyślane pod kątem składania, nasz się łatwo składa (ja potrafię go jedną ręką z dzieckiem złożyć) ale zajmuje dość dużo miejsca po złożeniu.

reklama
Izaa, ja mam torbę "xlanderową" i jestem zadowolona, ale nie wiem czy ona do wszystkich wózków pasuje.

Fajna jest, oglądałam w sklepie. Niestety nie pasuje do wszystkich wózków :-(

Izaa moja koleżanka kupiła super torbę w sklepie dziecięcym Fixoni... Nie wiem czy to firmówka, nie wiem jaki to model kurcze, ale świetnie obszyta, super pakowna a przy tym nie jest ogromną landarą ;-) myślę że warto zajrzeć jednak do dziecięcego...

Iza ja kupilam w 'dobrym' sklpeie z wozkami taka torbe i jestem bardzooo niezadowolona..MAterial fajny,duzo kieszonek,ale niestety napy nie trzymaja :wściekła/y: wlasciciel powiedzial mi,ze wszystkie tak maja a poza tym moglam kupic drozsza-taka za 170zl :-D
Chodzilam po wielu sklepach no ii niestety w zadnych nie widzialam,zeby napy byly dobre,wiec jak bedziesz kupowala to zwroc na to uwage..moze na rzepy bedzie lepsza?
Zgadzam sie z Petinka co do torby x-landera..tez mialam,ale sprzedalam wozek,wiec i torbe..byla swietna! bez problemow zaczepialo sie ja i nie bylo mowy o odczepianiu! tylko,ze w wozku byly specjalne zaczepy...ale moze sa jakies x-landera na allegro?

Anetko mówisz o Fixoni?

W tym Olsztynie, to ciężko coś kupić :-( pójdę do kiddiego (rada Cate), może tam coś wybiorę.

reklama
Do góry