reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Potwierdzam solidność peg perego, my mamy stary model Atlantico po Krystianie, wtedy kupowaliśmy nowy wózeczek, Krystiana woziliśmy w niej od 4 miesiąca do ponad 3 lat i teraz wożę w nim Ignacego od urodzenia (dokupilismy gondolę na początek) i wg mnie wózek jest nie do zdarcia. Jedyne co to te nowe modele peg perego są bardziej przemyślane pod kątem składania, nasz się łatwo składa (ja potrafię go jedną ręką z dzieckiem złożyć) ale zajmuje dość dużo miejsca po złożeniu.

reklama
Izaa, ja mam torbę "xlanderową" i jestem zadowolona, ale nie wiem czy ona do wszystkich wózków pasuje.

Fajna jest, oglądałam w sklepie. Niestety nie pasuje do wszystkich wózków :-(

Izaa moja koleżanka kupiła super torbę w sklepie dziecięcym Fixoni... Nie wiem czy to firmówka, nie wiem jaki to model kurcze, ale świetnie obszyta, super pakowna a przy tym nie jest ogromną landarą ;-) myślę że warto zajrzeć jednak do dziecięcego...

Iza ja kupilam w 'dobrym' sklpeie z wozkami taka torbe i jestem bardzooo niezadowolona..MAterial fajny,duzo kieszonek,ale niestety napy nie trzymaja :wściekła/y: wlasciciel powiedzial mi,ze wszystkie tak maja a poza tym moglam kupic drozsza-taka za 170zl :-D
Chodzilam po wielu sklepach no ii niestety w zadnych nie widzialam,zeby napy byly dobre,wiec jak bedziesz kupowala to zwroc na to uwage..moze na rzepy bedzie lepsza?
Zgadzam sie z Petinka co do torby x-landera..tez mialam,ale sprzedalam wozek,wiec i torbe..byla swietna! bez problemow zaczepialo sie ja i nie bylo mowy o odczepianiu! tylko,ze w wozku byly specjalne zaczepy...ale moze sa jakies x-landera na allegro?

Anetko mówisz o Fixoni?

W tym Olsztynie, to ciężko coś kupić :-( pójdę do kiddiego (rada Cate), może tam coś wybiorę.

reklama
Do góry