Kasiulec faktycznie śliczne są teraz niektóre ciuszki w Mothercare, ostatnio też parę fatałaszków się do mnie uśmiechało z wieszaczków i półek no ale ja też wolę poczekać na przeceny. Ostatnio pokupowałam trochę bielizny tam właśnie ale Olga niestety bardzo szybko mi przytyła i praktycznie nie miała na sobie kilku bodziaków i pajacyków. Teraz to już chyba dzieci tak szybko nie rosną co? Moja aktualnie śmiga w 80, 86 czasem czyli 9-12/12-18 m a dziś dopiero kończy 7 miesięcy
reklama
czarodziejka87
Fanka BB :)
kms te rozmiary ubranek zwłaszcza w miesiącach to są chyba bardzooo zaniżone. Mój Szymon już przestaje się mieścić w 86, jedynie kilka spodenek pasuje, a bodziaki i bluzeczki musieliśmy już wymienić na 92. Ale to jeszcze nic- ostatnio kupiłam młodemu spodenki takie akurat na teraz- rozmiar z metki 6lat
niezabijcie mnie ze ja znow o foelik zapyam. lepiej z isofixem parzeć czy jednak myślicie ze o drogi bajer??
Bezpieczeństwo systemu ISOFIX polega na tym, że teoretycznie nie da się źle zamontować fotelika przy użyciu mocowania ISOFIX - a jest to o tyle ważne, że 90% nieszczęśliwych wypadków nie wynika ze złej jakości fotelika tylko ze złego zamocowania tego fotelika pasami.
Przy czym należy pamiętać, że ISOFIX nie gwarantuje bezpieczeństwa co widać np. w tegorocznych testach ADAC - Cam Viaggiosicuro S 157 mocowany właśnie na ISOFIX uzyskał oceną niedostateczną.
Pozdrawiam,
KR
Karolinusia
Fanka BB :)
Kasiulec Catedra kupiłam te krzesełko, przyjechało w piatek w sobotę była inauguracja. Jestem zadowolona Bianka też. Także dzięki.
Dentico ja właśnie tak robię tą szczoteczką silikonową nakładką na palec i tą pastą myję, którą Catedra polecała. Bianka bardzo lubi mycie kiełków.
Dentico ja właśnie tak robię tą szczoteczką silikonową nakładką na palec i tą pastą myję, którą Catedra polecała. Bianka bardzo lubi mycie kiełków.
My w końcu po długich dyskusjach (a miała być żółta pszczółka od Bugaboo ), przymiarkach wybraliśmy "parasolkę" - Peg Perego Si - i po pierwszych spacerach mogę śmiało ją polecić - lekka, duuuża budka, duży kosz z dobrym dostępem, rozkłada się "prawie" na płasko (mały naprawdę wygodnie w niej leży) w wygodny sposób (3 poziomy), regulowana wysokość rączek, całkiem spore kółeczka, prowadzi i podbija się lekko, nawet jedną ręką. Wykonanie na dobrym poziomie i cena też moim zdaniem rozsądna.
Pozdrawiam,
KR
Pozdrawiam,
KR
Guziczek87
Pracująca mamuśka
ja muszę nabyć bo widzę że to fajna pomysłowa i przydatna rzecz
Czarodziejka my narazie jesteśmy na rozmiarze 74 lub 6-9mcy Jula jest długa i na szerokość wszystko jest jeszcze dobre ale za krótkie.
Abwgdzl bardzo ładna spacerówka:-)
Catedra my mamy siateczke do owoców chyba od piątku i super się sprawdza,polecam
Abwgdzl bardzo ładna spacerówka:-)
Catedra my mamy siateczke do owoców chyba od piątku i super się sprawdza,polecam
reklama
Abwgdzl bardzo fajny wózeczek ja też polecam wózki z pojedynczymi kołami , nasz Callisto sprawdza się rewelacyjnie na różnych powierzchniach, zaliczyliśmy spacery i w galeriach, w parkach i w lesie no i na naszych „polskich chodnikach z płytek” i jest ok.
My też koniecznie musimy nabyć tę siateczkę
My też koniecznie musimy nabyć tę siateczkę