reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny, kiedyś wspominałyście o tych puzzlach piankowych. Wczoraj widziałam je w Pepco za 14,99. Nie wiem tylko ile ich tam jest, ale chyba było 5 rzedów po 8 w jednym (ale nie wiem, czy dobrze pamiętam).

ale Ty chyba mówisz o tych małych puzzlach bo te co my mamy na podłogach są pakowane po 10 sztuk w paczce... 30x30cm

Catedra super zakupy:-) A nocniczek wygląda jak jakaś ozdoba- śmiało można postawić nawet na środku pokoju ;-)
Ja chciałam kupić taki grający z bajerami z FP, ale zrezygnowałam z tego pomysłu. Boję się, że młody będzie traktował go bardziej jak kolejną zabawkę.
A za tym gryzakiem jeżdżę już chyba 2 tygodnie i nigdzie nie mogę dostać:confused:

hehehe no właśnie dlatego mi się podoba... chociaż osobiście uważam, że nocnik za 60 zł to przegięcie :p ale właśnie design mi się spodobał i dokupiłam z tej firmy jeszcze zestaw obiadowy :) ja jestem gadżeciarzem :DDDD jest świetny jakościowo :) a wiecie, że ja mam na tym punkcie świergla :p

reklama
Na żywo widziałam. Ale chyba raczej jeden nie ma 30 cm... kurde, sama już zgłupiałam;-) Dziś prawdopodobnie będę znów w Pepco to raz jeszcze się przyjrzę.

Boozqowa ja go oglądałam w sklepie jak szukałam spacerówki. Jest bardzo fajny,lekki, dużo miejca dla dziecka i pięknie się prowadzi.gdyby się składał jak parasolka to bym wzięła. Prawie go kupiłam w takim ładnym zielonym kolorku.:tak:

boozqowa odradzam. Ładnie wygląda ale bardzo szybko się psują i cholernie skrzypią....

reklama
chciałam Wam bardzo polecić tę siateczkę na owoce co kupiłam. Rewelacja. Wsadzam małej zimne jabłuszko do środka, siateczka jest lekko szorstkawa więc masuje dziąsełka i mała sobie żuje i żuje. Bardzo jej się to podoba :)

aha i kupiłam małej pastę do zębów nenedent (firmy dentinox) i codziennie wieczorem szczotkujemy zęby :) też super zabawa :)

Do góry