reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Medeuska super zakupy
a co do cen ciuszków to różnie bywa raz droższe są dla chłopców innym razem dla dziewczynek... ale jak ktoś szuka to zawsze znajdzie coś ciekawego w rozsądnej cenie.....
oj jak dawno nie byłam na zakupach...... no nie licząc szczecina bo to inna bajka....

reklama
Luiza weź mnie ze sobą...

Medeuska super zakupy!!!

Catedra dzięki za ten gryzak, muszę kupić, no i z tą pastą mnie zaciekawiłaś. Ja narazie myję Biance tylko tą szczoteczką silikonową wodą...może powinnam tę pastę kupić. Jaki ona ma smak??

A ja w sobotę poszalałam, Biance wpadły tshirty bandamki na słonko, legginsy spodenki krótkie chyba z 4 pary, bluzeczki itd. Kupiłam fajną zabawkę z Lamaze. Ogólnie zadowolona jestem. Konto uszczuplone, teraz Dzień Dziecka i chcemy kupić krzesełko do Karmienia. Kasiulec poleca Chicco snack. Jakie są Wasze typy?? temat był wałkowany...wiem...ale może podrzućcie linki z Waszymi typami.

Karolinusia ja też dziś kupiłam moją pierwszą zabawke z Lamaze
ZAWIESZKA SZCZENIACZEK -LAMAZE-- NOWOŚĆ--SUPER ! (1046185105) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Już namówiłam moją siostre aby jej następną kupiła na dzień dziecka, ucieszyła się bo nie wiedziała co wybrać . W środe idziemy wybrać , chyba wróżke wezmę.

Ja mam takie krzesełko i jestem bardzo zadowolona (to brązowo-zielone)
KRZESEŁKO PLASTIKOWE BABY DESIGN BAMBI+WYS+GRATIS (1049323181) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Luiza weź mnie ze sobą...

Medeuska super zakupy!!!

Catedra dzięki za ten gryzak, muszę kupić, no i z tą pastą mnie zaciekawiłaś. Ja narazie myję Biance tylko tą szczoteczką silikonową wodą...może powinnam tę pastę kupić. Jaki ona ma smak??

A ja w sobotę poszalałam, Biance wpadły tshirty bandamki na słonko, legginsy spodenki krótkie chyba z 4 pary, bluzeczki itd. Kupiłam fajną zabawkę z Lamaze. Ogólnie zadowolona jestem. Konto uszczuplone, teraz Dzień Dziecka i chcemy kupić krzesełko do Karmienia. Kasiulec poleca Chicco snack. Jakie są Wasze typy?? temat był wałkowany...wiem...ale może podrzućcie linki z Waszymi typami.

ta pasta jest jadalna o smaku jabłkowo bananowym. My mamy zabawkę lamaze pieska :) bajerancki jest. Zosia dostala niedawno w prezencie. Ja dzisiaj Zośce legginsy kupiłam ale chyba dla zasady bo nie mieszczę się już z jej ciuchami... same sukienki zajmują mi całą szufladę pod łóżkiem :/ za to dzisiaj szalałam sama dla siebie bo wszystko ze mnie spadało i musiałam sobie coś pokupować...

boozqowa kupiłam właśnie łóżeczko chicco różowe jak Ty. Nie zabijesz mnie :p wybrałam te bo ma otwierany lepszy bok... u mnie w pokoju jak stoi to jest to dużo lepsze rozwiązanie niż otwierany krótszy bok bo nie mam miejsca... decyzję podjęlam przed chwilą jak młoda po raz enty rozcieła sobie wargę o drewniane łóżeczko...

Ja tez polecam chicco snack

Ostatnia edycja:
ja z takimi większymi zakupami ubrankowymi czekam na wyprzedaże - jeszcze tylko miesiąc i się zaczną:)catdra jak zaczna się przeceny to daj znać;)

Zdecydowałam się na zakup fotelika - maxi cosi Tobi - pasuje do auta:)

reklama
ja ostatnio mialam kupowac Asi, ale znow dostalam od kolezanki ciuszki, ktore wcale nie sa zniszczone, wiec zakupy czekaja ale pampersy;-):-):-D
dziewczyny szukam takiego uchwytu do wozka na kubek, patrzylam na allegro i nic nie ma, znacie moze jakas strone producenta albo cos;-)

Ostatnia edycja:
Do góry