reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

moja siostra miała ten graco, ma skretne koła, nawet widac na fotce ze ma takie szare guziczki do klikniecia zeby zablokowac. dobry jest. i fajny kolor zielony/

reklama
ja kupiłam w zwykłym dziecięcym... w smykach ją widziałam. Taka w ludzkiej cenie jest firmy nuby, ja dalam 25 zł. Na allegro też są :) wpisz nuby i na pewno na pierwszej stronie Ci wyskoczą

a ja obkupiłam wczoraj Maksa.....:zawstydzona/y:

w ciuszki
Komplet: letnie spodenie i koszula LADYBIRD 6-9m (1049799018) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet: krótkie spodenki i koszula NEXT na 6-9m (1049790681) - Aukcje internetowe Allegro
Komplet na lato: spodenki i koszulka 9-12 m-cy 80c (1049824350) - Aukcje internetowe Allegro
Krótkie spodenki i koszula DEBENHAMS 9-12 m-cy (1049829119) - Aukcje internetowe Allegro

Krótkie spodenki i 2 koszulki NEXT i GEORGE (1047050522) - Aukcje internetowe Allegro (to pewnie było za małe ale dla picu dałam 1zł, moze akurat spodeni będą pasować, a potem wszystko sprzedam drożej;-) )

BUCIKI REEBOK + SKARPETKI ADIDAS (1048828614) - Aukcje internetowe Allegro

to na dzien dziecka(wiem, wiem moze nie do konca dla chłopca, ale mi się podoba...:zawstydzona/y::-D)
M się śmieje, że to dla dsiewczynki, ale to przeciez nie lustro z malowidłami, tylko dla gwiazdy;-) a Maks mi sie dobiera do mojego lusterka zawsze jak się chce pomalować:-D
MUZYCZNE INTERAKTYWNE LUSTRO FISHER PRICE ZOBACZ! (1042286498) - Aukcje internetowe Allegro
te lustro dostanie na dzień dziecka:-)

i jeszcze to: dla picu jej napisałam czy sprzeda za 75 zł z wysylką gratis i się zgodziła, więc wziełam, bo się oplacało:-D
Zestaw zabawek edukacyjnych dla Twojego dziecka (1043629355) - Aukcje internetowe Allegro

WSZYSTKO UDAŁO MI SIĘ WYRWAC SUPER TANIO:-)

ale ogólnie wydałam baaaaaaaaaaaardzo dużo:baffled:

Ostatnia edycja:
Medeuska, super zakupy. Jak mi przyjdzie kasa z becikowego, to też zamierzam coś na chłopaków wydać bo im się powoli nudzą te zabawki, które mają. I muszę książeczki odzyskać. Cały worek 120l pożyczyłam kuzynowi, z części już jego chłopcy powyrastali, więc pewnie uda mi się odzyskać.

Dentico właśnie droższe:-p
na wyprzedażach w h&m reserved zarze i innych, czy nawet bez wyprzedaży fajne rzeczy(nie zwykłe koszulki czy dresy) kosztują duuuuuuuuuużo więcej niż śliczne dziewczęce ubranka...
no bo zwykły t-shirt kupisz nawet za 10zł bez wyprzedazy w C&A.. no ale to zwykła koszulka;-) a jak chcesz zaszaleć i kupić bajerancką koszule to już wydatek rzedu 50zł:dry: i raczej rzadko sa te fajne ubranka na wyprzedażach:dry::dry::dry::dry:

teraz akurat mi się tak trafiło, że późnym wieczorm nikt nie licytował i wyrwałam tanio uzywki:rofl:

Gemelo ja też własnie szaleje z becikowego:rofl:
jedynie te lustro Maks dostanie na Dzien dziecka;-)

reklama
Do góry