reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja mam taką jak Catedra, na zdjetym foteliku siedzi jeszcze Zuza, jest do 18 kg.
Co do baterii to ja mam akumulatory R20 i ładowarkę do nich.
Nasza ma już 3 lata, kupiliśmy ją przed urodzeniem Zuzanki, po Zuzce korzystała z niej jeszcze 3 dzieci i teraz Agatka. Wygląda bardzo dobrze tylko zgubił się nam pałąk, ale on nie jest nam nieodzowny. :-)

reklama
roksi 23- widziałam te balerinki tutaj w next-śliczne tylko nie pamiętam ile kosztowały, ale jak bede to zobacze, moze nawet jutro ;-).Ja obecnie tez jestem na etapie poszukiwania bucików do chrztu :-D

A ja byłam w Mamas&Papas zobaczyć ten wózek ktory znalazłaś na stronie i powiem Ci ze troche sie zawiodłam:-(
roksi - ceny ogromne, az zobaczę jakie sa ceny tu w Dublinie jak znajdę cos takiego co jest na stronie:tak:
Luna Pushchair - Cress - Mamas & Papas
A ten wózek widziałaś??? Co o nim myślisz???
Jest duzo wózków do wyboru?? Gdzie jeszcze w Dublinie można poszukać??Mothercare w Jervisie i Smyths to wiem. Szukamy czegoś blisko centrum.

Ostatnia edycja:
tak właśnie ten, kolka przednie nie są skrętne:baffled:, probowałam zmieniać, ale nie dało sie jest blokada na kolka ze jada tylko prosto, chyba ze ten wózek co stal był popsuty:szok:. Jest rzeczywiście lekki, ale nie składałam go wiec nie wiem, czy łatwo czy nie. Nie wygląda na jakiś stabilny:no: .W mamas&papas poza tymi modelami ceny tez maja :rolleyes2::oo2: kosmiczne.W mothercare byliśmy w sobotę na zdjęciach w PIXI foto i tez patrzyłam na wózki, ale tam same quinny po 700-900 euro to lekka przesada. W centrum moze jeszcze w argosie popatrz może maja jakies przeceny. Poza tym to tutaj rzeczywiście jest tragedia z kupnem wózka. Patrzyłaś na ebay-u może cos jest,

no wstrzeliłam się wam (Roksi Abejka) w ten post z czajnikami i juz nabyłam philipsa..jestem bardzo zadowolona..tempka 60st. akurat na mleko dla Kajtka :tak: heh gdyby nie wy nie wiedzialabym że i takie cuda juz robią :tak: dzięki!!!!

60 a nie 40? :-)
z ciekawości czemu wybrałaś philipsa a nie zelmera? po opiniach na ceneo czy zadecydował producent albo design? Ja kupię zaraz po wypłacie (podobno dziś) ale jeszcze nie wiem co :-)

abeja szukałam informacji..i znalazłam taką ze mleko kajtka najlepiej rozpuszcza sie w temp. 50st..poza tym mój maluch lubi raczej cieplejsze mleko..
co do wyboru urzekła mnie elektronika philipsa..szybkość dogrzania wody, no i niewatpliwie design..:tak:
no i musisz zwrócic uwage na to co Ci bardziej odpowiada..philips trzyma temperaturę 30 min potem sie wyłacza..zelmer chyba trzyma cały czas..
ja wole dogrzewać wode..zreszta zajmuje to sekundy..ale jak Tobie odpowiada stała temp to chyba lepszy Zelmer..

Ostatnia edycja:
reklama
tak właśnie ten, kolka przednie nie są skrętne:baffled:, probowałam zmieniać, ale nie dało sie jest blokada na kolka ze jada tylko prosto, chyba ze ten wózek co stal był popsuty:szok:. Jest rzeczywiście lekki, ale nie składałam go wiec nie wiem, czy łatwo czy nie. Nie wygląda na jakiś stabilny:no: .W mamas&papas poza tymi modelami ceny tez maja :rolleyes2::oo2: kosmiczne.W mothercare byliśmy w sobotę na zdjęciach w PIXI foto i tez patrzyłam na wózki, ale tam same quinny po 700-900 euro to lekka przesada. W centrum moze jeszcze w argosie popatrz może maja jakies przeceny. Poza tym to tutaj rzeczywiście jest tragedia z kupnem wózka. Patrzyłaś na ebay-u może cos jest,

Dzięki za info. W sumie w Argosie też nam się dwa podobały:-)

Do góry