reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Jesteśmy po jeździe terenowej czyli warunki wioskowe- szuter pokryty śniegiem, koleiny itd...

Daje radę naprawdę... nie jest roan, który był czołgiem czyli przejeżdzał przez półmetrowe zaspy ale jestem mile zaskoczona bo spodziewałam się gorszych wyników. No i ta amortyzacja jest super. Wózek mięciutko się prowadzi:tak:

catedra przez Ciebie tak się napaliłam na ten wózek, że dzisiaj pojechałam do sklepu go obejrzeć, ale oczywiście go nie mieli:wściekła/y: innych też nie zobaczyłam, bo po pierwsze wkurzyłam się, że nie mają tego co chcę, a po drugie było tyle ludzi, że ledwo mogłam się ruszyć :wściekła/y:

shenkoka moja kumpela ma taki odkurzacz (nie jestem pewna czy ta sama firma, ale też taki okrągły). Kupił go z lenistwa, ale i tak musi po nim poprawiać, bo do kątów dobrze nie dotrze.

gemelo sanki super, sama bym na takich pojeździła z kimś :-D

reklama
anowi szczerze powiedziawszy to do mnie nie przemawia, szczególnie w kwestii karmienia podczas huśtania się. Czy do tej huśtawki dziecko nie powinno już siedzieć? Myślę, ze w tej cenie dostaniesz coś naprawdę fajnego na allegro.

dziewczyny jesteście the best..wczoraj zepsuł mi się czajnik..i własnie szukam nowego, a że miałam taki w komplecie z podgrzewaczem dzbanka to bardzo żaluje..nigdzie nie mogę znaleźć podobnego..tymczasem widzę, że istnieja tez takie cuda jak pokazala roksi..se kupie!!!!:tak:

Fotelik juz zakupiony, tym bardziej ze jak sie okazalo jest to cena promocyjna bo normalnie kosztuje £70. Zaplacilam w koncu £52 bo dostalam rabat;-)I do ok 4 lat z glowy:tak::-D

Anowi- podobną huśtawkę ma moja kupela. Sporo miejsca zajmuje i nie jest to jakaś super huśtawka, bez rewelacji... Poszukaj jeszcze czegoś na necie.A karmienie podczas huśtania? Dlaczego tak chcesz karmić? Ja bym z karmieniem podczas zabawy nie ryzykowała - jedzenie to jedzenie a nie zabawa... takie jest moje zdanie.

anowi co sie tyczy huśtawki to dla mnie porażka..lepiej kupić porządny fotelik-krzesełko do karmienia..a hustawkę..tym bardziej taka sobie daruj..:tak:

Huśtawka fishera... no, Tycia nie chce już się w niej huśtać. była świetna do 3 miesiąca, teraz ją spakowałam i na strych wyniosłam, bo ani się w niej bujać nie chce, ani spać specjalnie (a był czas, gdy w niej super zasypiała)... echhh... Dobrze, że huśtawka pożyczona od brata, bo szkoda tyle pieniędzy na 2 miesiące bujania...
Nie wiem, czy to prawda, ale ponoć termometry "do czoła" oszukują i nie podają prawdziwej temperatury (wg. mojej bratowej, sama nie sprawdzałam, bo mam zwykły elektroniczny).

Ja mam "do czoła" i pokazuje ok. Sprawdzałam nim i elektronicznym.
Jednak jest minus, gdy mojego M. zlały zimne poty (był osłabiony i miał mokre czoło), wtedy termometr pokazał coś około 34 stopni.

reklama
ogłoszenia Rzeszów, nieruchomości, kupno, sprzedaż, anonse
dziewczyny co myslicie o tej hustawce? za taka cene warto kupic uzywana, czy szukac jakiejs nowej?
jaka hustawke wy kupowaliscie, ja bym chciala by hustawka miala taka tacke (by karmic mala)

dzieki za podpowiedzi
Ja mam taka sama z tym ze ja ja dostalam od kolezanki polecam Ci bardzo lubi moje dziecko w niej siedziec od 3 miesiaca juz ja sadzalam.
ticker.php

Do góry