reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Dziewczyny kupiłam na próbe pieluchy w Lidlu , toujors i softino. Powiem wam że są super, szczególnie toujours są bardzo mięciutkie. Ładnie trzymają wilogoć . W softino spałała na próbe całą noc i rano to siku było w środku , dupka sucha, dla mnie super. Minus softino są tylko w malutkich opakowaniach po 14 sztuk za 6,5 zł. A toujours za 50szt 27zł. Więc ceny przystępne ,. Te opakowania kupiłam już 4 są dość duże , narazie musze dokończyć wszystkie 3 ( jeszcze sporo mam ) ale napewno jeszcze tamte kupie.:tak:
Mam też chusteczki tych firm. Aktualnie otworzyłam toujours, podobne do pampersa sensitive ale mniej nawilżone niż fria. Koszt ok 5zł a softino 3.5zł ale jeszcze nie otwierałam więc nie wiem jakie są. Ja się ciesze że je znalazłam,podobają mi się te rzeczy.:-)

Roksi śliczne buciki:tak::tak::tak:

Kasiulec mam prośbe nie sprawdziłabyś mi cen tych rzeczy jeśli będziesz w Next.:sorry: Szkoda że nie można sprawdzić co jest teraz w promocji , bo nowe rzeczy na allegro sa bardzo drogie
Buy White Leather Pram Shoes from the Next UK online shop ROZMIAR 6-12
Buy Lemon Broderie Trim Top And Short Set from the Next UK online shop ROZMIAR 9-12
Buy White Broderie Dress from the Next UK online shop SUKIENKA 9-12
Buy Pretty Ditsy Romper from the Next UK online shop 9-12
Buy Stripe Knit Dress from the Next UK online shop 9-12
Buy Pretty Denim Dungarees from the Next UK online shop 9-12

Ps Wygrałam tą białą kurtke Zary ale jednak 3-6 bo mi jest potrzebna na teraz , dzięki za informacje:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka r- dzis przypadkowo w sklepie rozmawiałam z mama polka która miała właśnie Lune ten wózek tylko z przodu miał jedno podwójne kolko i mówiła ze jest naprawdę zadowolona z tego wózka, wiec może warto,
dziewczyny te balerinki kosztują tu 11 jurkow i nie ma żadnych promocji w tej chwilii,
a ja dziś kupiłam Asi takie buciki do chrztu i potem jej założę jeszcze jak polecimy do Włoch na komunie i do tego taka sukienusia ma krynolinę pod spodem wiec tak ładnie sie układa, dodatkowo jeszcze jedne butki i kilka bluzeczek,

Załączniki

• Picture 167.jpg
    Picture 167.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 41
  • Picture 170.jpg
    Picture 170.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
O widzisz:-), tak właśnie myślę, że samemu trzeba się przekonać, czy będzie nam odpowiadał. Jak jest w miarę lekki do prowadzenia to i skrętne kółka nie są potrzebne. Dzięki Wiesienko, a sukienusia cudna:-):-):-). Ach, te córeczki

Dziewczyny kupiłam na próbe pieluchy w Lidlu , toujors i softino. Powiem wam że są super, szczególnie toujours są bardzo mięciutkie. Ładnie trzymają wilogoć . W softino spałała na próbe całą noc i rano to siku było w środku , dupka sucha, dla mnie super. Minus softino są tylko w malutkich opakowaniach po 14 sztuk za 6,5 zł. A toujours za 50szt 27zł. Więc ceny przystępne ,. Te opakowania kupiłam już 4 są dość duże , narazie musze dokończyć wszystkie 3 ( jeszcze sporo mam ) ale napewno jeszcze tamte kupie.:tak:
Mam też chusteczki tych firm. Aktualnie otworzyłam toujours, podobne do pampersa sensitive ale mniej nawilżone niż fria. Koszt ok 5zł a softino 3.5zł ale jeszcze nie otwierałam więc nie wiem jakie są. Ja się ciesze że je znalazłam,podobają mi się te rzeczy.:-)

Roksi śliczne buciki:tak::tak::tak:

Kasiulec mam prośbe nie sprawdziłabyś mi cen tych rzeczy jeśli będziesz w Next.:sorry: Szkoda że nie można sprawdzić co jest teraz w promocji , bo nowe rzeczy na allegro sa bardzo drogie
Buy White Leather Pram Shoes from the Next UK online shop ROZMIAR 6-12
Buy Lemon Broderie Trim Top And Short Set from the Next UK online shop ROZMIAR 9-12
Buy Pretty Ditsy Romper from the Next UK online shop 9-12
Buy Stripe Knit Dress from the Next UK online shop 9-12
Buy Pretty Denim Dungarees from the Next UK online shop 9-12

Ps Wygrałam tą białą kurtke Zary ale jednak 3-6 bo mi jest potrzebna na teraz , dzięki za informacje:tak:
jutro chyba będę:) będę dzwonić

no wstrzeliłam się wam (Roksi Abejka) w ten post z czajnikami i juz nabyłam philipsa..jestem bardzo zadowolona..tempka 60st. akurat na mleko dla Kajtka :tak: heh gdyby nie wy nie wiedzialabym że i takie cuda juz robią :tak: dzięki!!!!
shenkoka super że jesteś zadowolona:tak: pochwalę się że mój jak gotuje to podświetla wodę na różne kolory:-p ale to nie najważniejsze tylko to że podgrzewa wode do wybranej temperatury:tak:
60 a nie 40? :-)
z ciekawości czemu wybrałaś philipsa a nie zelmera? po opiniach na ceneo czy zadecydował producent albo design? Ja kupię zaraz po wypłacie (podobno dziś) ale jeszcze nie wiem co :-)
Abeja ja tak do 50 stopni podgrzewam:tak:

Dentico- ta sukienunia marzenie... no ale ja mam synka :-D
Agnieszko nic nie szkodzi kupić będzie motywacja na córcie:-p:-p:-p

Ja tytlko na chwilę od dziś w carefurze są chusteczki nawilżane Pampersa sześciopaki za 23 zł.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry