reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
oooo ja tą aptekę ma 300m od domu:-)
Ja mam przy przychodni :-)
I w ogóle można zbierać punkty jak się w niej kupuje tylko trzeba kartę wyrobić. Ja zbieram bo na szczepienia kupa kasy idzie to i punktów trochę ;-) tak liczę że jak się skończą szczepienia to za punkty wezmę dla Ani taką pozytywkę z projektorem - za wszystkie te wkłucia będzie miała na pocieszenie ;-):-D:-D

Amelkowa super pomysł z tą apteką... ja używam podkładów Vichy i ich kosmetyków, do tego leki małej, szczepienia na pneumo, dentinox... wszystko będę mogła kupić w jednej aptece...

a ceny naprawdę mają niskie:-)

Amelkowa fajny pomysł. Też mam blisko tą apteke to żel tam będe kupować:-Ddzięki za info:tak:

tylko żeby było taniej musisz zamówić w internecie, bo w aptece już są wyższe ceny.
Dzisiaj pytałam przy okazji odbioru szczepionek o cenę dentinoxu i kosztował 25zł. Pani sama zachęcała mnie żebym przez internet zamawiała ;-)

w ogóle dzisiaj zauważyłam ten program u nich:
http://www.doz.pl/karta/e4-Promocje_dla_mamy_i_malenstwa
Ale żeby z niego korzystać trzeba mieć kartę, którą niby dawali w paczce 'Dzidziuś' w szpitalu. Przeszukałam tą paczkę i ja tej karty nie dostałam...:no::no:
Można też napisać do nich maila żeby kartę przysłali ale tylko przed upływem dwóch miesięcy od urodzenia dziecka :-:)-( Mi się wydaje że w grudniu jeszcze tego programu nie było... Napisałam maila z zapytaniem, czy mam jeszcze szansę na tę kartę, bo 20-30% rabatu na kosmetyki i środki pielęgnacyjne dla mnie albo dla Ani to fajna sprawa...

Ostatnia edycja:
tylko żeby było taniej musisz zamówić w internecie, bo w aptece już są wyższe ceny.
Dzisiaj pytałam przy okazji odbioru szczepionek o cenę dentinoxu i kosztował 25zł. Pani sama zachęcała mnie żebym przez internet zamawiała ;-)

w ogóle dzisiaj zauważyłam ten program u nich:
http://www.doz.pl/karta/e4-Promocje_dla_mamy_i_malenstwa
Ale żeby z niego korzystać trzeba mieć kartę, którą niby dawali w paczce 'Dzidziuś' w szpitalu. Przeszukałam tą paczkę i ja tej karty nie dostałam...:no::no:
Można też napisać do nich maila żeby kartę przysłali ale tylko przed upływem dwóch miesięcy od urodzenia dziecka :-:)-( Mi się wydaje że w grudniu jeszcze tego programu nie było... Napisałam maila z zapytaniem, czy mam jeszcze szansę na tę kartę, bo 20-30% rabatu na kosmetyki i środki pielęgnacyjne dla mnie albo dla Ani to fajna sprawa...
ja tez nie dosstałam:no: za to pełno do smyka:confused2::confused2::confused2:

ja też nie dostałam:no: "twój maluszek" mi też nie przychodzi:no: pewnie dlatego że co miesiąc do 2 r.ż. Natalki przychodził;-) pamiętam że kiedyś dostałam paczuszkę ze słoiczkiem hippa i soczkiem:tak:

reklama
Do mnie niedawno przyszła paczuszka z Hippa, ze słoiczkiem, kaszką, herbatką (próbki) i kuponami rabatowymi... W szpitalu dostałam 4 różne pudełka, ale żadna gazetka do mnie nie przychodzi.

Monisiu nie płaci się za przesyłkę nic ;-) Zamawiasz w internecie, zaznaczasz w której aptece chcesz odebrać, idziesz do apteki i tam płacisz i odbierasz ( w cenie internetowej)
Leki na receptę też można zamawiać :tak::tak:

Do góry