reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Shenkoka- no takiego cuda to ja jeszcze nie widziałam... :szok:

Gemelo- :-D:-D:-D:-D sanki bomba! I jak ładnie wykonane.

Catedra kiedyś zastanawiałam się nad kupnem takiego wózka, z tym że Baby design 2009 bodajże i b. mi się podobał, ale jak dostaliśmy tę Zagmę i porównałam,to wolę Zagmę- owszem ciut większa i cięższa, ale dla nas ok. A jak dla Ciebie BD jest ok,to super! A co do huśtawki Fishera, młody od czasu do czasu się w niej bujnie, czasem zasypia,ale zbyt długo nei chce w niej siedzieć.

Ostatnia edycja:
reklama
Pytanko koleżanek z województwa;-) gdzie na Śląsku jest sklep Nexta:confused:

Nie ma.
Roksi co to za czajnik ten twój co podgrzewa wode do wybranej temperatury?

Shenkoka nie polecam. Moi rodzice 1,5 r. temu kupili odkurzacz taki duży za 5 tysia (coś jak rainbow) i do tego dostali takie małe dziadostwo - owszem inteligentne bo ze schodów nie spadnie bo ma czujnik i nawróci, jakieś paprochy pozbiera ale poodkurzane to nie jest. Teraz podobno do nowego modelu odkurzacza jest nowy model tego małego robaka (moja siostra miała prezentacje i mówiła) ale wielu zmian to nie wniosło. Jak chcesz moge jej dac znać żeby umówiła cie na prezentaje domową i zobaczysz sobie na żywo, kupić nie musisz.

Ostatnia edycja:
roksi strasznie drogo.. chociaż ja w sklepie nexta nie byłam.. my wszystko z nexta dostajemy od kuzynek z Irlandii.
Dzięks za linka przyda się.. chyba dokonamy zakupu :-)

Abeja naprawdę polecam taki czajnik:tak: super sprawa szczególnie w nocy:tak: tylko trzeba pamiętać by zagotować wodę przed pójściem spać;-) ewentualnie mineralna ratować się;-)

Huśtawka fishera... no, Tycia nie chce już się w niej huśtać. była świetna do 3 miesiąca, teraz ją spakowałam i na strych wyniosłam, bo ani się w niej bujać nie chce, ani spać specjalnie (a był czas, gdy w niej super zasypiała)... echhh... Dobrze, że huśtawka pożyczona od brata, bo szkoda tyle pieniędzy na 2 miesiące bujania...
Nie wiem, czy to prawda, ale ponoć termometry "do czoła" oszukują i nie podają prawdziwej temperatury (wg. mojej bratowej, sama nie sprawdzałam, bo mam zwykły elektroniczny).

Roksi, weszłam na stronę nexta i tam piszą, że jedyny sklep nexta w PL jest w Warszawie w Złotych Tarasach.
A ja Wam pokażę jakie cudo wynalazłam dla chłopaków na następną zimę :-DProducent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...Muszę coś wykombinić, żeby im to zakupić :-)

Widziałam te sanki na żywo są świetne

Shenkoka ale cudo znalazłaś:szok:

Też bym się do Nexta wybrała, nigdy nie byłam:sorry2:

Przeanalizowałam foteliki... testy adac etc... rezultat: kupię albo kiddy comfort pro, albo cybex pallas

reklama
Shenkoka odkurzacz swietny! Ciekawe czy naprawde taki skuteczny;-)Nie jestem na tyle leniwa zeby pozbyc sie takiej kasy (;-)) ale zainteresowal mnie jako nowinka techniczna:tak:
Roksi w porownaniu do cen w UK - te sa bardzo wysokie, np. taki kombinezon kosztuje ok £16 - £18.
Chce kupic malemu fotelik bo w obecny juz sie nie miesci. Potrzebuje oczywiscie waszej rady bo bez konsultacji ani rusz;-)Probowalam znalezc go na stronie PL ale nie ma..a tlumacz Google zle tlumaczy ale mam nadzieje ze ktoras z Was mi doradzi:-) To jest Fisher Price Buy Safe Voyage Convertible Car Seat. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
podobno britax produkuje dla Fishera i identyczny z napisem Britax kosztuje 2x tyle ale napisze szczerze ze sie nie znam..a ze dostalismy "zastrzyk" gotowki to chcemy juz wymienic dotychczasowy, bo jako ze nasz synus wazy juz ok 7.500kg.. to ma troche ciasno..;-):-pHELP:-D

Do góry