reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Asheara ja nie pomogę, bo spacerówkę mam z Xlandera:-( ale jeśli macie chwilę zobaczcie co ja młodej kupiłam:

to za 17,50 dzisiaj przyszło, bardzo fajne

http://www.allegro.pl/item899476477_kurtka_futerko_buciki.html

sukienka do chrztu ze sweterkiem

http://www.allegro.pl/item906007719_sukieneczka_i_sweterek_68_sweterki_malgosia.html

a tak na marginesie, czy Wy też dostajecie różnego rodzaju przesyłki reklamowe?? dziś dostałam paczkę z Hippa, a w niej:
słoiczki jabłuszko i jakaś zupka
próbki kaszek herbatek
próbki kosmetyków
łyżeczka do karmienia
i kupony rabatowe 25% na żywność Hippa do zrealizowania w Rossmanie.
Dostaję też gazetkę "Twoj Maluszek" co miesiąc, a prenumeraty nie zamawiałam:-)

Super zakupy :-D

Co do paczuszek to przychodzą bo wypełniaś ankiety w szpitalu....

potwierdzam Espiro magic 4 super wózek, po śniegu daje super radę......

reklama
Jesteśmy po jeździe terenowej czyli warunki wioskowe- szuter pokryty śniegiem, koleiny itd...

Daje radę naprawdę... nie jest roan, który był czołgiem czyli przejeżdzał przez półmetrowe zaspy ale jestem mile zaskoczona bo spodziewałam się gorszych wyników. No i ta amortyzacja jest super. Wózek mięciutko się prowadzi:tak:

Karolinusia bardzo ladne rzeczy:tak:
Catedra extra pojazd:tak::-) Damis narazie jeszcze w gondoli smiga. Mam wozek Hebart Omega (gondole,spacerowke i fotelik) i raczej ten wykorzystam, jedyna wada jest to, ze jest ciezki ale dla malego wygodny a to najwazniejsze;-)no i chodzi tez o wzgledy finansowe:tak:
Wlasnie panstwo przywiezli mi ta hustawke Fisher Price Aquarium. Jest jak nowa!:-DMaly zaczal testowac i po 5min w niej..zasnal:-D

Wlasnie panstwo przywiezli mi ta hustawke Fisher Price Aquarium. Jest jak nowa!:-DMaly zaczal testowac i po 5min w niej..zasnal:-D

nie chcę Cię martwić ale u mojej fascynacja już minęła huśtawką:-D a też zasypiała w niej:-p

dobrze pamiętam, że piątkę dałaś za nową huśtawkę?
normalnie zacznę się do Ciebie zwracać bo niezłe interesy robisz:-D

Czesc dziewczyny poradzicie mi i podpowiecie czy warto kupywac na alegro macie moze swoje jakies sprawdzone sklepy. Ja zazwyczaj kupowlam wszystko w sklepie Dino ktory bardzo polecam.
ticker.php

024013950.png

Mayo nic się nie martw :tak: mój mały do dzis uwielbia swoja hustawkę..i my tez bo zabawia Kajtka że hej!! też mamy aquarium tyle ze tą:
http://allegro.pl/item900372303_fisher_price_hustawka_aquarium_lezaczek_pozytywka.html

no Catedra teraz widze nieco inny wózek..:-D

roksi nie znam na śląsku żadnego nexta :no:

a ja mam do Was laski pytanie..chcę kupic to cudo..widziałam na żywca, ale nie miałam okazji pogadać z żadnym uzytkownikiem..może wy cosik podpowiecie :confused:

IROBOT ROOMBA 560 INTERAKTYWNY ODKURZACZ NOWY ! (905065110) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry