Karolinusia
Fanka BB :)
wsadzisz ją już w spacerówkę...ja się jeszcze obawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak chcecie wiedzieć coś o innych wózkach to pisać:-)
poooozdro jestem przeszczęśliwa, że go kupiłam...
i ma taaakie śliczne kolory![]()
ten co kupiłam to czterokołówka. Przetestowałam naprawdę 90% wózków dostepnych na Polskim rynku i uwierz mi, że ten jest najfajniejszy.Gratuluję udanego zakupu :-)
wnioskuję, że jesteś BB-ową ekspertką od wózków;-) więc może doradzisz mi jakąś spacerówkę, ale czterokołową? wprawdzie jeszcze nie wybieram się na zakupy z braku kasy, ale chcę się dobrze zorientować w temacie, żeby kupić coś wygodnego, lekkiego i ładnego:-) bo spacerówka z mojego wózka wielofunkcyjnego jest zdecydowanie za ciężka
Ja też jeździłam gondolą roana:-) tez uważam, że jest super.Dla mnie najważniejsze są dwie rzeczy-musi być wygodny dla dziecka i lekki.
Głównie potrzebuję wózka do wyjścia na zakupy i spacer po osiedlu. A cena- myśle, że tak maz.700-800zł uzbieram. Mam wózek Roana i jest super tylko troszkę za ciężki. No ale kupowałam go ze względu na duża gondolę (w której Szymi i tak się już nie mieści;-)), a spacerówkę z niego zamierzam wykorzystać latem jak wyjedziemy na wieś, bo świetnie sprawdza się na wertepach:-)
Asheara ja nie pomogę, bo spacerówkę mam z Xlandera:-( ale jeśli macie chwilę zobaczcie co ja młodej kupiłam:
to za 17,50 dzisiaj przyszło, bardzo fajne
http://www.allegro.pl/item899476477_kurtka_futerko_buciki.html
sukienka do chrztu ze sweterkiem
http://www.allegro.pl/item906007719_sukieneczka_i_sweterek_68_sweterki_malgosia.html
Jakie macie termometry do mierzenia temp.? Chciałabym kupić jakiś elektroniczny na podczerwień. Ale nie wiem jak się sprawdzają i jaki wybrać?
Znalazłam 2 które mogły by być. Może ktoś ma takie? Termometr elektryczny do czoła i ucza - BOMBIK (908289350) - Aukcje internetowe Allegro lub taki
Termometr elektryczny do czoła i ucza - BOMBIK (908289350) - Aukcje internetowe Allegro
Kasia dzisiaj kupiła spacerówkę. Zrobiła pełny przegląd i obejrzała na żywo wszystkie wózki dostępne na allegro, polecane przez mamy na innych forach itd...
zresztą znacie mnie
Kupiłam ESPIRO MAGIC 4 w sklepie w Olsztynie. Mieli taniej o kilka złotych niż na allegro. Kolor fioletowo-różowy:-)
wow, kobieto powinnaś być konsultantką ds. zakupu wózków i na tym zarabiać ;-)
z tego co piszesz to ten wózek naprawdę ma wszystko za super cenę:-)
każdy z 8 punktów mi pasuje- nawet 1, bo Szymon i tak nie może leżeć płasko tylko pod katemi super, że nie jest sztywny, dla mnie to ogromny plus :-)
w takim razie czekam na wrażenia ze spaceru- zarówno Twoje jak i Zosi :-)