reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

można kupić bez recepty :-) na ulotce jest napisane, że dzieciom do 23 msc podaje się 5-8 kropli. Ja podaję 5 kropli dziennie na łyżeczce razem z mlekiem, dzięki czemu Szymek już super je z łyżeczki:-)

Ja też podaje 5 kropelek dziennie:tak:

z chęcią ale vit D jest na receptę. Ale zauważcie że dentinox kupuję po 29 zł, ostatnio za enfamil zapłaciłam 32 zł za 400 gram:szok: ja nie wiem co z tymi aptekami w tym olsztynie.... vitK kosztowała 34 a vitd 38.... kosmos

każdą z tych rzeczy kupiłam w innej aptece więc to nie jest tak, że chodzę do jednej i tylko jedna ma takie ceny...

Devikap nie jest na recepte. Enfamil u nas 22zł kosztuje a dentinox 24zł:-)

reklama
Catedra a macie tam w Olsztynie apteki współpracujące z doz.pl?
Na pewno wszystko będziesz miała tańsze jak zamówisz przez neta a odbierzesz w aptece ;)

Amelkowa dzięki za link:-) nie wiedziałam, że tak można:tak:

a co do vitD mówimy o tym samym:szok: ale ja ostatnio kupowałam vitD w aptece arnika... tak się zastanawiam może ta babka mi po prostu dwa razy nabiła ten vitD bo niemożliwe jest aby tyle kosztował jeden:baffled:

a mi lekarz na recepcie wypisywał vitD :/

ten vigantol też miałam ale mnie wnerwiało te dozowanie. Te krople potrafiły się wycisnąć nie w takiej ilości jaką miałam podać

Amelkowa dzięki za link:-) nie wiedziałam, że tak można:tak:

a co do vitD mówimy o tym samym:szok: ale ja ostatnio kupowałam vitD w aptece arnika... tak się zastanawiam może ta babka mi po prostu dwa razy nabiła ten vitD bo niemożliwe jest aby tyle kosztował jeden:baffled:

może... bo to niemożliwe, by były takie rozbieżności sprawdzaj paragony:-) ehhh zakręcona!

Ja tez stosuje vigantol ale mam jak mi sie skończy devikap, poza tym moja siostra zamawia przez internetowa apteke Apteka internetowa e-zikoapteka.pl i jeśli zamówi powyżej jakiejś tam kwoty to nie płaci za przesyłkę. Ja teraz jak będę w PL to sobie zrobię zapas w razie co leków pierwszej potrzeby dla malej - tu niestety nie maja niektórych:baffled:
jak porównałam ceny jakie płacicie to w tej aptece jest naprawdę taniej

Cyniczna,nasza Mała też w szpitalu dostała wit.K,a mimo to musieliśmy w domu podawać.A Ty już nie musiałaś?
Nie, pediatra powiedział, że jest to dawka jednorazowa i nie ma potrzeby podawania wit.K dodatkowo. (dostała domięśniowo vitacon 1mg) Daję tylko wit. A+D3, wit.B1 i wit.C.
Ja tez stosuje vigantol ale mam jak mi sie skończy devikap, poza tym moja siostra zamawia przez internetowa apteke Apteka internetowa e-zikoapteka.pl i jeśli zamówi powyżej jakiejś tam kwoty to nie płaci za przesyłkę. Ja teraz jak będę w PL to sobie zrobię zapas w razie co leków pierwszej potrzeby dla malej - tu niestety nie maja niektórych:baffled:
jak porównałam ceny jakie płacicie to w tej aptece jest naprawdę taniej
No, ja odkryłam właśnie, że w aptece internetowej (nawet licząc koszty wysyłki) BioGaia wychodzi dużo taniej, niż u mnie w miejscowych aptekach, podobnie oilatum. Apteka internetowa, Tanie leki przez Internet bez recepty, Tania wysyłkowa apteka On Line

Ostatnia edycja:
Asheara ja nie pomogę, bo spacerówkę mam z Xlandera:-( ale jeśli macie chwilę zobaczcie co ja młodej kupiłam:

to za 17,50 dzisiaj przyszło, bardzo fajne

http://www.allegro.pl/item899476477_kurtka_futerko_buciki.html

sukienka do chrztu ze sweterkiem

http://www.allegro.pl/item906007719_sukieneczka_i_sweterek_68_sweterki_malgosia.html

a tak na marginesie, czy Wy też dostajecie różnego rodzaju przesyłki reklamowe?? dziś dostałam paczkę z Hippa, a w niej:
słoiczki jabłuszko i jakaś zupka
próbki kaszek herbatek
próbki kosmetyków
łyżeczka do karmienia
i kupony rabatowe 25% na żywność Hippa do zrealizowania w Rossmanie.
Dostaję też gazetkę "Twoj Maluszek" co miesiąc, a prenumeraty nie zamawiałam:-)

reklama
Do góry