reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Boozquowa- ja pisałam o tych pampkach z Tesco- są jakieś biało niebieskie bodajże- musisz zerknąć na opisy,bo są takowe,które dla tesco produkuje właśnie pampers i one są podobno OK. Piszę podobno,bo moja psiapsióła ich używała, ja jeszcze nie,Tesco jest na drugim końcu Krakowa,nie chce mi się tam telepać.

Maonka - ja mam taki do ucha i czoła: jest OK. Z tym,że nas była promocja jakaś i coś koło 90 zeta kosztował.
http://www.remixmedyczny.com/product_info.php?products_id=26&manufacturers_id=4

Ostatnia edycja:
Kasia dzisiaj kupiła spacerówkę. Zrobiła pełny przegląd i obejrzała na żywo wszystkie wózki dostępne na allegro, polecane przez mamy na innych forach itd...

zresztą znacie mnie

Kupiłam ESPIRO MAGIC 4 w sklepie w Olsztynie. Mieli taniej o kilka złotych niż na allegro. Kolor fioletowo-różowy:-)

Wózek MAGIC 4 ESPIRO 2010 +OKRYCIE +KURIER (906592447) - Aukcje internetowe Allegro

wyjaśniam dlaczego. Oblukałam wszystkie wózki co Wam wklejałam. O espiro myslałam kiedyś ale doszłam do wniosku, że za małe kółka. Jak go zobaczyłam na żywo i nim pojeździłam po korytarzach to nie miałam wątpliwości, że zoopery, cybexy, peg perego i inne się chowają. Cena w stosunku do jakości i wszystkiego co oferuje ten wózek jest za mała:tak:

Super materiały, prowadzę go JEDNYM PALCEM, kółka idealnej wielkości, siedzenie odpowiednio duże i głębokie, regulowany podnóżek (ale tylko w wersji 2010) składa się do rozmiarów mniejszych niż parasolka i najwazniejsze podnoszę go JEDNĄ RĘKĄ.... jeździ rewelacyjnie, leciusieńko, super się podbija i jest świetnie amortyzowany.
Jest jeden jedyny minus. Mały kosz na zakupy. Ale nie można mieć wszystkiego:-)

Magic 4 the best ze wszystkich wózków.

Jak chcecie wiedzieć coś o innych wózkach to pisać:-)

poooozdro jestem przeszczęśliwa, że go kupiłam...

i ma taaakie śliczne kolory:-D

Karolinusia zakupy rewelacja.
Ja ma zwykły termometr elektroniczny z canpola

Catedra fajny:tak: a rączkę da się wysunąć:sorry2: siedzisko rozkłada się na płasko czy reguluje się jak fotelik samochodowy:confused:

Asheara ja nie pomogę, bo spacerówkę mam z Xlandera:-( ale jeśli macie chwilę zobaczcie co ja młodej kupiłam:

to za 17,50 dzisiaj przyszło, bardzo fajne

http://www.allegro.pl/item899476477_kurtka_futerko_buciki.html

sukienka do chrztu ze sweterkiem

http://www.allegro.pl/item906007719_sukieneczka_i_sweterek_68_sweterki_malgosia.html

a tak na marginesie, czy Wy też dostajecie różnego rodzaju przesyłki reklamowe?? dziś dostałam paczkę z Hippa, a w niej:
słoiczki jabłuszko i jakaś zupka
próbki kaszek herbatek
próbki kosmetyków
łyżeczka do karmienia
i kupony rabatowe 25% na żywność Hippa do zrealizowania w Rossmanie.
Dostaję też gazetkę "Twoj Maluszek" co miesiąc, a prenumeraty nie zamawiałam:-)
ja tez ndostałam:tak: dziisaj kupilam wlasnie te sloiczki , sozki i herbatki rabatów i wziełam drugie pudełko:-p

i maluszka tez dostaje za darmo:-D

Catedra fajny:tak: a rączkę da się wysunąć:sorry2: siedzisko rozkłada się na płasko czy reguluje się jak fotelik samochodowy:confused:

rączki nie da się wysunąć ale ja mam 172 cm i rączka jest na wysokości moich łokci. Stanęłam na palcach aby się wczuć w rolę wyższego człowieka i jest wygodny dla wyższej osoby na pewno. Bo ja jak go prowadzę to mam łokcie w 90 stopniach, siedzisko rozkłada się nieomalże na płasko (tworzy kąt może z 20 stopni najwyżej) reguluje się go paskiem i byłam do paska sceptycznie nastawiona ale jest bardzo wygodny ten mechanizm to pociągasz za sznureczek aby podnieść oparcie a aby je opuścić naciskasz guziczek

Catedra super wózek:-) kiedy jazda próbna??

Jazda próbna była dzisiaj pierwsza po centrum handlowym i wyjechałam nim poza sklep. Rewelacyjnie się podbija (Zocha była w wózku) i jest super zwrotny. To, że go prowadzę jednym palcem to nie jest żart:tak:

rączki nie da się wysunąć ale ja mam 172 cm i rączka jest na wysokości moich łokci. Stanęłam na palcach aby się wczuć w rolę wyższego człowieka i jest wygodny dla wyższej osoby na pewno. Bo ja jak go prowadzę to mam łokcie w 90 stopniach, siedzisko rozkłada się nieomalże na płasko (tworzy kąt może z 20 stopni najwyżej) reguluje się go paskiem i byłam do paska sceptycznie nastawiona ale jest bardzo wygodny ten mechanizm to pociągasz za sznureczek aby podnieść oparcie a aby je opuścić naciskasz guziczek

Jazda próbna była dzisiaj pierwsza po centrum handlowym i wyjechałam nim poza sklep. Rewelacyjnie się podbija (Zocha była w wózku) i jest super zwrotny. To, że go prowadzę jednym palcem to nie jest żart:tak:

wierzę, bo mój też na jeden palec "działa", a kiedy z Zosią w teren??

reklama
Do góry