reklama
wiesienka123
mama Asi
Ja uzywam tylko Pampersow, ostatnio kupilam tez active i sa super, Huggis mialam na poczatku i jakos nie podeszly wiec zostajemy przy pampkach

catedra
Fanka BB :)
my z Zośką przeszłyśmy na 4... dzisiaj kupiłam paczkę huggisów premium i pampersów tych pomarańczowych.... huggisy są sztywne jakbym deskę młodej próbowała włożyć
tragedia dla mnie.... te pomarańczowe pampki mogą być... różnią się od niebieskich tym, że mają bardziej ceratowatą zewnętrzną warstwę pieluchy...
ja polecam wkładki laktacyjne w carrefourze... helen coś tam... takie ciemnoniebieskie opakowanie 30 szt za 6-7 zł... są naprawdę bardzo dobre jak za tę cenę... poziomem podobne do johnsonna

ja polecam wkładki laktacyjne w carrefourze... helen coś tam... takie ciemnoniebieskie opakowanie 30 szt za 6-7 zł... są naprawdę bardzo dobre jak za tę cenę... poziomem podobne do johnsonna
A od poniedziałku Lidl ma promocję "Tydzień maluszka" czy jakoś tak. Podkłady do przewijania mnie interesują i wkładki laktacyjne. Zna ktoś tą jakość? Ponadto będą tanie rajstopki dziecięce i skarpetusie. Oczywiście ichniejsze pieluszki, chusteczki etc. też owa promocja obejmuje, ale to mnie mniej interesuje.
Ja jeszcze z "brzuszkiem" skusiłam sie na zakupy w Lidlu i nie żaluję :-) kupiłam Oldze dwa ręczniki kąpielowe - są rewelacyjne, naprawdę duże, miękkie i dobrze wchłaniają wodę.
Co do pieluch to u nas tez wygrywa Pampers ostatnio kupiłam 3 i mała w nich "tonie" no i przez to,że za duże przeciekają :-( także musialam jeszcze kupić 2 tylko te normalne juz troszke sie odciskały to kupilismy te białe Premium Care i są akuracik - także czekamy aż dupcia Małej urośnie

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Zastanawia mnie jedno: moja Ania to kruszynka, ale już na 4 pampersów jesteśmy, bo 3 już ciasne. Waży 5 kg z kawałkiem i ma 62 cm. To co w Irlandii mamy inne pampersy??? W Polsce używaliśmy Dady Biedronkowej 3 i były ok, a jak wróciliśmy do 3 pampers Active Fit to jakieś ciasne się zrobiły.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Może i tak, bo faktycznie w dwójkach jakoś dłużej chodziła. 3 są jakieś wąskie.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
u mnie 3 jeszcze takie nawet za duże 
a mała waży już kolo 6kg

Guziczek87
Pracująca mamuśka
ja właśnie te kupuję i sa ok mają przylepca i są chłonne
my mamy pampki 3 activ
reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Abeja i jak pampki z Rossmanna wypróbowałyście
bo zastanawiam się nad przejściem na nie
starsza używała rozmiar 4 i 5 byłam bardzo zadowolona
małych jeszcze nie miałam
m w tesco kupił haggisy ale nie bardzo mi odpowiadają
źle przylegają do nóżek
na razie numer jeden to pampers
kupiłam młodej sukienkę do chrztu
tą pierwszą z różowym paskiem Wójcik Fashion muszę jeszcze bolerko lub sweterek dokupić
butki i czapeczkę kupię przed samym chrztem

kupiłam młodej sukienkę do chrztu