reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
ja kupiłam jeszcze będąc w ciąży czajnik który podgrzewa wodę do wybranej temperatury:tak: zazwyczaj używam 40 stopni:tak: oczywiście wcześniej woda musi być przegotowana:tak:

Dzięki dziewczyny za namiary na podgrzewacze:-) w zasadzie jeszcze nie wiem jaki wybrać bo przyznam że zależeć to będzie od finansów..chciała bym taki i do samochodu i do domu widziałam taki na allegro więc jeszcze się zastanawiam..

Ja mam baby ono, dostaliśmy w prezencie więc nie miałam nic do gadania, ale jestem zadowolona, ma funkcje podgrzewania słoiczków, plusem jest też to że podtrzymuje temperaturę

Mam do Was prośbę, czy ktoś mógłby zmierzyć wanienkę od spodu. Chodzi mi jak taka wanienka jest szeroka i jak długa. Mam dostać taką komódkę i nie wiem czy się zmieści wanienka na tym.
Wiem, że niektóre wanienki mają 80 cm, niektóre 100. Ale to jest chyba podana wielkość od góry. A mi chodzi o spód.
Czekam na odpowiedz. Dzięki

Mam do Was prośbę, czy ktoś mógłby zmierzyć wanienkę od spodu. Chodzi mi jak taka wanienka jest szeroka i jak długa. Mam dostać taką komódkę i nie wiem czy się zmieści wanienka na tym.
Wiem, że niektóre wanienki mają 80 cm, niektóre 100. Ale to jest chyba podana wielkość od góry. A mi chodzi o spód.
Czekam na odpowiedz. Dzięki

Moja ma 51 x 21 cm (na takiej powierzchni dotyka (w moim przypadku :-p) pralki) :-)

reklama
Tak się zastanawiam czy można w jakimś sklepie elektronicznym kupić taką końcówkę samochodową do podgrzewacza??
Guziczku -chyba musisz zmienić opis "Przyszła mamuśka" no chyba że my o czymś nie wiemy;-)

Do góry