Guziczek87
Pracująca mamuśka
elka ja właśnie szukałam i nie mogłam znaleźć i kupiłam już z końcówką
A co do opisu to ewidentnie muszę zmienić!!!

;-)zrobione
)

A co do opisu to ewidentnie muszę zmienić!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej laski więc dziś zamówiłam podgrzewacz do butli;-) postawiłam na nie markowy który nadaje się do samochodu i do domu za niewielką kasę
PODGRZEWACZ DO BUTELEK SNOW BEAR AUTO/DOM PROMOCJA (887504295) - Aukcje internetowe Allegro
No, coś Ty... Happy twarde? Mięciutkie są. Mi one bardzo odpowiadają i jakościowo i cenowo. Używam ich ja, moja siostra, bratowa i najbliższa przyjaciółka.Ostatnio rozpoczęłam poszukiwania pieluchowe, ponieważ moja Mała sika na potęgę.
Kupiłam Happy z Belli i totalna porażka. Szerokie, twarde, jakieś duże mi się zdawały i nieprzyjemne w dotyku. Najgorsze jakie do tej pory kupowałam.
Kupiłam też te rossmanowe i z tych jestem zadowolona. Może nie jest to Pampers, ale miękkie, miłe w dotyku, dobrze chłoną.
No i narazie mój pieluchowy ranking wygląda tak:
1. Pampers
2. Rosmanowe
3. Dada z Biedronki
4. Happy Bella
Kupiłam też chusteczki z Kauflanda 4 paczki za 14 zł i są w miarę. Były by super gdyby nie fakt że pierwsze chusteczki z opakowania są troszkę za suchę a te gdy opakowanie się kończy trochę za mokre![]()
a ja sie zgodze z pszczólką całkowicie co do bella- moze juz nie tyle co sztywne- sa strasznie foliowate i nie prezpusczają wogóle powietrza, jak Maksa z nich rozbierałam, mimo ze ne było przesikane, Maks mial cała mokrą pupę, spoconą po prostu, tak samo jest z dada, dlatego teraz kupuje tylko huggiesy albo pampersy i zadnych innychnajczesciej w promocjach gdzie wychodzi bardzo tanio jeden pampers- prawie tyle co dada czy bella więc nie jest źle z wydatkami na pampersy
poza tym teraz baaardzo malo pampków schodzi
![]()
No, coś Ty... Happy twarde? Mięciutkie są. Mi one bardzo odpowiadają i jakościowo i cenowo. Używam ich ja, moja siostra, bratowa i najbliższa przyjaciółka.
Dada biedronkowska to jest porażka dopiero! W życiu takich beznadziejnych pieluch nie widziałam (oddałam całą paczkę do GOPSu). Twarde jak deska!
Pampersów nie kupuję, bo już przy 2jkach odkryłam, że mają za krótki wkład i Tycia miała wiecznie mokre plecy, więc z trójkami już nie eksperymentowałam.
Huggisom nie mam nic do zarzucenia. Są uderzająco podobne do happy (lub na odwrót). Huggisy mają wkład i wykończenie niebieskie, happy zielone. Wybrałam wariant tańszy po prostu.
hej laski więc dziś zamówiłam podgrzewacz do butli;-) postawiłam na nie markowy który nadaje się do samochodu i do domu za niewielką kasę
PODGRZEWACZ DO BUTELEK SNOW BEAR AUTO/DOM PROMOCJA (887504295) - Aukcje internetowe Allegro