wiesienka123
mama Asi
ja nadal używam 3 pampki i sa ok,podgrzewacz mamy aventa i jest dobry, zobaczymy jak sie sprawdzi na słoiczkach jak będziemy podgrzewać;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
57Catedra ja planuję 4 kwietnia w Wielkanockupiłam już sukienusię bo mi się bardzo spodobała
starsza ochrzciliśmy jak miała 4 miesiące i też miała sukienkę w rozmiarze 80 ciupek za duża była
Majcia będzie miała 5 miesięcy i 2 tygodnie
Abeja kupiłam Rossmanna pieluchy i jestem miło zaskoczona i zadowolonazmieniamy
tym bardziej że pampersy ostatnio w tesco 57zł
![]()
ja też chciałam kupić taki wózek zielonyKupiłam spacerówke espiro magic 4 kolor zielony :-)
ja kupię następny 0-18, który można montować tyłem do jazdy (rada Catedry ;-)A ja chciałam zapytać o foteliki smaochodowe...
Jak będziecie przechodziły na nastepny gdy dziecko wyrośnie to z jakiej grupy wagowej?
Bo zastanawiam się, czy nie kupic już jej od 9 kg do 36. Widziałam, że te właśnie mają wkładkę dla mniejszych dzieci, regulowane oparcia do półpłaskiego więc można w zalezności od wagi zmieniać na bierząco. bo chyba się nie opłata kolejny do 18 kg kupować. sa jeszcze do 25...
Co wy o tym sądzicie?
A ja chciałam zapytać o foteliki smaochodowe...
Jak będziecie przechodziły na nastepny gdy dziecko wyrośnie to z jakiej grupy wagowej?
Bo zastanawiam się, czy nie kupic już jej od 9 kg do 36. Widziałam, że te właśnie mają wkładkę dla mniejszych dzieci, regulowane oparcia do półpłaskiego więc można w zalezności od wagi zmieniać na bierząco. bo chyba się nie opłata kolejny do 18 kg kupować. sa jeszcze do 25...
Co wy o tym sądzicie?