reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

To dziwne , moja już pewnie ok 7 waży nadal pampersy 3 są lużne,(dzięki Medeuska ,wspominałaś o tej promocji kiedyś w Kauflandzie ,paczka za 33zł i też kupiliśmy te dwupaki:tak:) i dada i huggisy też 3. One są chyba do 9 kg.;-)

reklama
roksi wypróbwałam i są jak dla mnie bardzo Ok, wewnątrz wydają się i być bardziej miękkie od pampersów..

Może to zależy też od figury dziecka:-)
Ja od jakiegoś czasu używam rossmanowych i pampersów na zmianę i te z rossmana są większe i bardziej zabudowane. Ja tu kiedyś krytykowałam rossmanowe, bo wydawały mi się sztywne, ale mam już 2 czy 3 paczkę i wszystko jest w porządku, nie odparzają, kupę trzymają, a z pampersów przeważnie wypływa.

A może testowałaś rossmanówki nr 2. Dla mnie 2 to tragedia. Trójek nie kupowałam.

Co do rozmiaru, to 3 pampersa są dla nas jeszcze ok. Ale do 9 kg to sobie nie wyobrażam :-p

Eedytka
, a używałaś podgrzewacza w samochodzie?

My też juz jestesmy od prawie 2 tygodni na pampersach 4. Maja na początku stycnzia ważyła 6,5 kg więc akurat się wpasowaliśmy. Nie próbowałam jeszcze innych marek pampków. Po tym jak mała miała odparzenie w grudniu nie chcę ryzykować.
Raz mój T. kupił nawet już paczkę pampersów dla dziewczynek, które już chodzą, te w różowym opakowaniu:-) Leżą i czekają bo one 4 czyli do 18 kg:-)

A może testowałaś rossmanówki nr 2. Dla mnie 2 to tragedia. Trójek nie kupowałam.

Co do rozmiaru, to 3 pampersa są dla nas jeszcze ok. Ale do 9 kg to sobie nie wyobrażam :-p

Eedytka
, a używałaś podgrzewacza w samochodzie?

Iza bo 3jki są na 6kg dziecka i 3kg kuuuupy:-D

Roksi śliczne ma sukienusie Wójcik... fajniutka jest :)
a ja chcę Zośkę ochrzcić jak już cieplutko będzie... może kwiecień, może maj.... a może czerwiec? zobaczę jak finanse będą stały i czas...

Abeja ubranko boskie :-) Płaszczyk bajka. Szkoda, że 62 cm - zdecydowanie za małe, a do tego matka chrzestna Amelki uparła się, że kupi nowe ...

Ostatnia edycja:
reklama
Catedra ja planuję 4 kwietnia w Wielkanoc:tak: kupiłam już sukienusię bo mi się bardzo spodobała:tak: starsza ochrzciliśmy jak miała 4 miesiące i też miała sukienkę w rozmiarze 80 ciupek za duża była:tak: Majcia będzie miała 5 miesięcy i 2 tygodnie:tak:

Abeja kupiłam Rossmanna pieluchy i jestem miło zaskoczona i zadowolona:tak: zmieniamy:tak: tym bardziej że pampersy ostatnio w tesco 57zł:szok:

Do góry